Βαθμολογία

ΚΑΕ Άρης: Νέα κατάπτωση εγγυητικής!

Ο μπασκετικός Άρης συνεχίζει να είναι σε… κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Τα προβλήματα για τους «κίτρινους» δεν έχουν τελειωμό και πλέον προέκυψε νέα κατάπτωση εγγυητικής. Μετά τους Τσαϊρέλη και Βεργίνη, άλλοι έξι παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα κατέθεσαν αίτηση ανάκλησης της εγγυητικής επιστολής, με αποτέλεσμα να προκύψει κατάπτωση!

Πρόκειται για τους Αργυρόπουλο, Κουμπούρα, Χαραλαμπίδη, Μπάρλο, Μούρτο και Ζάρα, τους οποίους εκπροσωπεί ο δικηγόρος Νίκος Πετράτος. Γίνεται εύκολα κατανοητό πως δεν είναι μικρά τα ποσά που απαιτούνται για να λυθούν αυτά τα προβλήματα. Η κατάπτωση της εγγυητικής, φέρνει… πονοκέφαλο στην ΚΑΕ Άρης, ειδικά απ’ τη στιγμή που η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί τον Οκτώβριο!

Όλα αυτά τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη οι επαφές με πιστωτές, προκειμένου να προκύψουν διακανονισμοί και να λυθούν τα υπόλοιπα προβλήματα των «κίτρινων». Οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με παίκτες για να ενισχύσουν το ρόστερ τους, αλλά όσο υπάρχουν τα ban δεν μπορούν να προχωρήσουν στις μεταγραφές.

onsports.gr