Βαθμολογία

Θέλει να πετάξει ψηλά ο Αετός (PICS – VIDEOS)

Ο Αετός Μακρυχωρίου μετά από την περσινή άκρως πετυχημένη παρουσία του στην Α’ ΕΠΣΛ, προετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση που ακούει στο όνομα Γ’ Εθνική. Το athleticlarissa βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/8) στο Μακρυχώρι και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο σύλλογος θα αγωνιστεί μετά από πολλά χρόνια ξανά σε εθνική κατηγορία και αυτό το διάστημα οι προπονήσεις είναι έντονες με τον τεχνικό κ. Κώστα Κατσάρα, τον άμεσο συνεργάτη του κ. Λευτέρη Τέα και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Αποστόλη Γκουγκουλιά να προετοιμάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα.

Η ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021

Τα νέα αποκτήματα

Από αριστερά: Γκατζιούρας, Γουλούλης, Πατέτσιος, Λεσάι

ΚΛΙΚ από την προπόνηση της Τρίτης (11/8)

Δείτε πλάνα από την προπόνηση της Τρίτης (11/8)

Ο σύλλογος δουλεύει με πολλά νέα παιδιά, κράτησε τους περισσότερους από την περασμένη σεζόν και έκανε κάποιες προσθήκες, ενώ το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη αφού αναμένεται να γίνουν και κάποιες ακόμη «πινελιές».

Ο Αετός Μακρυχωρίου θα επιδιώξει να παίξει καλό ποδόσφαιρο να είναι ανταγωνιστικός και να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία αφού ο αυτός θα είναι ο βασικός στόχος.

Σε όλη αυτή τη προσπάθεια ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Τουρλακόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Αλέξης Τσιτούρας, καθώς και τα υπόλοιπα άτομα της διοίκησης κάνουν τεράστια προσπάθεια σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ώστε να καταφέρει ο σύλλογος να σταθεί «όρθιος» και να μην λείψει τίποτα από κανέναν. Υπάρχει μεγάλη διάθεση απ’ όλους στην ομάδα να δουλέψουν σκληρά, ενώ και το χωριό στηρίζει αυτή τη προσπάθεια.

Το γήπεδο είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενώ υπάρχουν και τα βοηθητικά όπου δουλεύουν καθημερινά οι παίκτες. Η ομάδα είναι στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και υπάρχει ικανοποίηση από την εικόνα που έχουν δείξει όλοι οι παίκτες μέχρι στιγμής. Μάλιστα έχουν ξεκινήσει και τα φιλικά ματς.

Οι δηλώσεις

Κώστας Τουρλακόπουλος (πρόεδρος)

Κώστας Κατσάρας (προπονητής)

Λάζαρος Κουμπούρας (ποδοσφαιριστής)

Βασίλης Κατσαμάγκας (ποδοσφαιριστής)

Στέλιος Αλεξανδρής (ποδοσφαιριστής)

Γιώργος Λεσάι (ποδοσφαιριστής)