Βαθμολογία

Στη Φένλο ο Γιακουμάκης!

Παίκτης της Φένλο είναι και επίσημα ο Γιώργος Γιακουμάκης! Ο 25χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα για 2+1 χρόνια. Είχε προηγηθεί η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Φένλο για τη μεταγραφή του.

«Η Φένλο προσθέτει έναν νέο επιθετικό στο δυναμικό της. Ο 25χρονος Γιώργος Γιακουμάκης υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φένλο για δύο χρόνια με οψιόν για μια ακόμη σεζόν», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των Ολλανδών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας επιθετικός ανέφερε: «Παρακολουθώ το ολλανδικό ποδόσφαιρο όλη μου τη ζωή. Μου αρέσει το επιθετικό στιλ παιχνιδιού στην Eredivisie. Θέλω να δείξω την αξία μου στην Ολλανδία. Όχι μόνο με το να σκοράρω, αλλά με το να είμαι χρήσιμος στην ομάδα με κάθε τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Φένλο που δίνει αυτή τη δυνατότητα».

Ο τεχνικός διευθυντής των Ολλανδών Σταν Βαλκ, επισήμανε: «Ο Γιώργος είναι ένας κεντρικός επιθετικός με ύψοσμ και ταχύτητα, ακριβώς τα στυλ του επιθετικού που ψάχναμε. Κάποιος που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας, που μπορεί να εκμεταλλευτεί τον χώρο πίσω από την τελευταία γραμμή και που ταιριάζει στις επιθετικές αρετές που έχουμε ήδη στην ομάδα».