Βαθμολογία

NBA: Επέμβαση για τον Αντετοκούνμπο

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν υπολογίζουν στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα τους κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς. Ο "Greek Freak" υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά από έντονο πονόδοντο και θα χάσει το τζάμπολ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Τρίτης (11/8) και συγκεκριμένα στις 1:30 π.μ.

Μέχρι στιγμής, πάντως δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Έλληνας σταρ των Μπακς υποβλήθηκε στην επέμβαση εντός της «φούσκας» του Ορλάντο (όπου το ΝΒΑ έχει δημιουργήσει κλινική) και όπου διεξάγονται οι εναπομείναντες αγώνες της σεζόν στο ΝΒΑ ή αν χρειάστηκε να «σπάσει» τους κανονισμούς με τη συγκατάθεση της Λίγκας.

Στην τελευταία περίπτωση, όμως αυτό θα σήμαινε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έπρεπε να μείνει σε καραντίνα για μερικές ημέρες προκειμένου να του επιτραπεί ξανά η είσοδος στη "Disney World".

To διάστημα για το οποίο θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις των Μπακς λόγω της επέμβασης στα δόντια ο Αντετοκούνμπο παραμένει άγνωστο αυτή τη στιγμή, με την έναρξη των πλέι οφ του ΝΒΑ να έχει οριστεί για τις 17 Αυγούστου.

onsports.gr