Βαθμολογία

Καινούργια όνειρα και ελπίδες για το Μαυροβούνι

Την προετοιμασία του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ ξεκίνησε τη Δευτέρα (10/8) το Μαυροβούνι.

Της Βάσως Γκατζούλη

Με όνειρα και φιλοδοξίες άρχισε το νέο αυτό ξεκίνημα ο σύλλογος που άλλαξε τεχνικό τιμ, όμως κράτησε ίδια τη φιλοσοφία του.

Πλάνα από την πρώτη προπόνηση της ομάδας (1)

Πλάνα από την πρώτη προπόνηση της ομάδας (2)

Έτσι λοιπόν κρατήθηκε ο βασικός κορμός που πέρυσι τα πήγε εξαιρετικά και έγιναν και κάποιες ποιοτικές προσθήκες με το ρόστερ να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Η ομάδα διαθέτει μία σταθερή διοίκηση εδώ και πάρα πολλά χρόνια και όλοι βρίσκονται κοντά ώστε να μην λείψει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές. Πρόεδρος ανέλαβε φέτος ο κ. Γιώργος Μπαντζέλας που αγαπάει την ομάδα και θέλει να προσφέρει τα καλύτερα.

ΚΛΙΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Σημαντική όμως ήταν και η προσθήκη του έμπειρου κόουτς κ. Βασίλη Μπακογιάννη που ξέρει να δουλεύει πολύ σκληρά όπως και του άμεσου συνεργάτη του και γυμναστή κ. Κώστα Πασσιά. Το γήπεδο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και οι παίκτες συγκεντρώθηκαν με όρεξη για δουλειά.

Το Μαυροβούνι έχει και το δικό του φίλαθλο κόσμο που στηρίζει την ομάδα και θέλει να την βλέπει να προοδεύει. Η διοίκηση τη φετινή χρονιά έθεσε ως στόχο την άνετη κυρίως παραμονή από την άλλη όμως σίγουρα θέλει να προσφέρει ποιοτικό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Οι δηλώσεις

Γιώργος Μπαντζέλας (Πρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ σε όλο το κόσμο υγεία πρώτα απ΄όλα. Και όχι μόνο ποδοσφαιρική. Μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινά και είναι η πρώτη φορά που ενώ ξεκινάμε προετοιμασία δεν ξέρουμε εάν θα ξεκινήσουμε και το πρωτάθλημα. Εάν και εφόσον τα πράματα πάνε καλά και έχουμε ποδόσφαιρο εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι. Έτοιμοι για μια νέα σεζόν που μας βρίσκει και πάλι στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας στην οποία και θέλουμε να παγιωθούμε ως ομάδα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε πρώτο πλάνο και επιδιώκοντας και το αποτέλεσμα που θα μας φέρει σε ακόμη καλύτερη θέση σε σχέση με πέρυσι, σε βάθος χρόνου. Η διοίκηση από τη πλευρά μας έχουμε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, δίνοντας στο νέο μας προπονητή ότι μας ζήτησε και ευελπιστούμε σε μια καλή χρονιά στο τέλος της οποίας όλοι μας θα είμαστε ευχαριστημένοι».

Βασίλης Μπακογιάννης (τεχνικός)

Αρσένης Μπάγκας (ποδοσφαιριστής)

Γρηγόρης Παπαμάνος (ποδοσφαιριστής)

Βασίλης Σπανός (ποδοσφαιριστής)

Παναγιώτης Ριζόπουλος (ο μικρότερος φίλαθλος της ομάδας)