Βαθμολογία

Τέλος για την ΑΕΚ οι Ινσούα και Βράνιες!

Στο επίκεντρο ήταν για την ΑΕΚ οι περιπτώσεις των Εμάνουελ Ινσούα και Όγκνιεν Βράνιες τα τελευταία 24ωρα. Όπως είχαμε αναφέρει, ειδικότερα για την περίπτωση του Αργεντινού αριστερού μπακ, η Ένωση ήθελε να τελειώσει σύντομα το θέμα και να μην υπάρξουν νέες καθυστερήσεις, ενώ στο θέμα του Βόσνιου στόπερ τα «παιχνιδάκια» της Άντερλεχτ είχαν αρχίσει να… θολώνουν την εικόνα. Η ΑΕΚ ήταν έτοιμη σε περίπτωση που κάτι «στραβώσει» να ενεργοποιήσει άλλες περιπτώσεις κι από το απόγευμα της Δευτέρας (10/08) το έχει κάνει ήδη.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν ασχολούνται πλέον με την περίπτωση του Ινσούα και έχει αποσύρει οριστικά την προσφορά που είχε κάνει στον Αργεντινό, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ πλέον θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις παικτών που υπάρχουν στη λίστα, όπως είναι για παράδειγμα ο Αντόνιο Λούνα αλλά κι άλλοι ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο Ίλια Ίβιτς.

Την ίδια στιγμή της απόσυρσης της προσφοράς προς τον Ινσούα, η ΑΕΚ αποφάσισε να σταματήσει να ασχολείται και με το θέμα του Βράνιες. Και σε αυτή την περίπτωση, η Ένωση έχει ήδη αρχίσει να «δουλεύει» περιπτώσεις άλλων στόπερ που την ενδιαφέρουν και κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ που θέλει την ΑΕΚ να αποκτά δυο κεντρικούς αμυντικούς αντί του Βράνιες, με τις επόμενες ημέρες να δείχνουν την κατεύθυνση που θα κινηθεί ο «δικέφαλος» στο μεταγραφικό παζάρι…

onsports.gr