Βαθμολογία

Αίσθηση με Μπάμη, Γαλάνη και Χατζηλιάδη ο Ηρακλής Λάρισας!!!

Συνεχίζει δυναμικά ο Ηρακλής Λάρισας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτές τις ημέρες η προετοιμασία εξελίσσεται με εντατικούς ρυθμούς και αρκετά νέα πρόσωπα!

Η διοίκηση της ομάδας με τον πρόεδρο κ. Λάμπρο Ιωακείμ και το τεχνικό τιμ με τον προπονητή κ. Χρήστο Χατζηλιάδη μετά από μεθοδικές κινήσεις ήρθαν σε συμφωνία με τρεις εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα!

Ο λόγος για τον ελπιδοφόρο Λευτέρη Μπάμη που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και προέρχεται από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο ιδιαίτερα εξελίξιμος παίκτης επιστρέφει στην ομάδα του Ηρακλή και δηλώνει πανέτοιμος! Να θυμίσουμε πως έχει περάσει και από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο Ηρακλής απέκτησε και τον έμπειρο αμυντικό από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης Παναγιώτη Γαλάνη που αποτέλεσε ένα από το hot ονόματα του καλοκαιριού με την ομάδα της Λάρισας να τον αποκτά και να κάνει ένα σπουδαίο deal.

Επίσης η ομάδα απέκτησε τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Γιώργο Χατζηλιάδη που πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στην Καρδίτσα.

Ενσωματώθηκε και ο Χατζόπουλος..

Να θυμίσουμε πως ήδη έχουν ανακοινωθεί οι Λάζαρος Στοϊνοβιτς και Δημήτρης Χατζόπουλος με τον τελευταίο να ενσωματώνεται τις τελευταίες ημέρες με την ομάδα, αφού κατάγεται από την Θεσσαλονίκη.

Ποιοτικές προσθήκες για τον Ηρακλή που δυναμώνει σημαντικά και δείχνει πως και τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστήσει.