Βαθμολογία

Α.Ο. Σελλάνων: Απέκτησε τον Παράσχη

Την απόκτηση του Βασίλη Παράσχη ανακοίνωσε ο Α.Ο. Σελλάνων. Ο Παράσχης αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και πέρσι ήταν παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων συνεχίζοντας το σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Παράσχη.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε μικρή ηλικία με την ομάδα του Ταυρωπού, στη Δ΄ Εθνική ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών του αγωνίστηκε σε ομάδες των Ιωαννίνων Σερβιανά και Δόξα Κρανούλας (Γ΄ Εθνική).

Την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας όπου και ξεχώρισε αγωνιζόμενος ως σέντερ φορ. Ευχόμαστε στο Βασίλη να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»