Βαθμολογία

Στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας!

Τεράστια μεταγραφή για τον Κώστα Τσιμίκα που αποτελεί προσωπική επιλογή του Κλοπ, μέχρι και 16,5 εκατ. θα πάρει ο Ολυμπιακός που διατηρεί και 20% μεταπώλησης!

Μία απ’ τις σημαντικότερες μεταγραφές Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος, είναι γεγονός! Ολυμπιακός και Λίβερπουλ τα βρήκαν σε όλα και έτσι ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μετακίνησής του στην Πρωταθλήτρια Αγγλίας και μία απ’ τις σημαντικότερες ομάδες του πλανήτη! Αποτελώντας μάλιστα προσωπική επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τον έχει ξεχωρίσει καιρό για εναλλακτική του Ρόμπερτσον στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών με τους «reds», δεν κράτησαν πολύ. Λογικό καθώς η Λίβερπουλ έχει χρήματα να ξοδέψει για μεταγραφές όπως είναι απόλυτα λογικό, ενώ παράλληλα το πρεστίζ της πώλησης ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, είναι τεράστιο. Οι δύο πλευρές… έδωσαν τα χέρια σε ένα ποσό που φτάνει τα 13.000.000 ευρώ. Το οποίο μαζί με μπόνους που μπορεί να «πιάσει» ο Τσιμίκας, θα ανέβει στα 16.500.000.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 20%. Κοινώς αν πωληθεί ο Τσιμίκας απ’ την Λίβερπουλ, το 20% των χρημάτων που θα συμφωνηθούν, θα πάνε στα ταμεία των Πρωταθλητών Ελλάδος. Αυτό βέβαια είναι κάτι μελλοντικό.

Πλέον, το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση του μεγάλου deal, είναι να ταξιδέψει ο Τσιμίκας στο Λίβερπουλ. Εκεί θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Πιθανότατα την Τρίτη θα ταξιδέψει για την Αγγλία, προκειμένου να ολοκληρώσει το ποδοσφαιρικό του όνειρο όπως είναι λογικό!

onsports.gr