Βαθμολογία

Στην μεγάλη κατηγορία η Αστραπή Νέας Πολιτείας

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας θα πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, με τον πρόεδρος της ομάδας Χρήστο Καραμούτη να ευχαριστεί όσους βοήθησαν σε αυτή την επιτυχία. Η ανακοίνωση:

«Μετά την καταληκτική ημερομηνία Παρασκευή 7/8/2020 ενημερώθηκε ο πρόεδρος τις ομάδας μας κύριος Χρήστος Καραμούτης από τον υπάλληλο τις ΕΠΣΛ κύριο Αχιλλέα Σταυρίδη ότι είμαστε η τρίτη επιλαχών ομάδα που κερδίζουμε την άνοδο στην Α’ΕΠΣΛ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ομάδα μας την σεζόν 2020-2021 θα είναι στην Α’ΕΠΣΛ. Σ’ αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω την ήρεμη δύναμη τις ομάδας μας προπονητή της ανδρικής και υπεύθυνο όλης τις Ακαδημίας κύριο Γιώργο Καφφέ που μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έμπειρους και νέους, κατάφεραν με μεγάλη προσπάθεια αλλά χωρίς άγχος πρωταθλητισμού να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που έπαιξε χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς να δεχθεί ούτε μια κόκκινη κάρτα στο ανδρικό της τμήμα, να εισπράξει θετικά σχόλια από το ποδοσφαιρικό κοινό τις Λάρισας.

Να είστε σίγουροι ότι μαζί με το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να σας παρέχουμε τα καλύτερα και πρώτα απ’ όλα να φτιάξουμε το όνειρο της συνοικίας μας την ανακατασκευή του γηπέδου μας. Επίσης στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμο και το δικό μας ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ για όλους τους αθλητές μας μικρούς και μεγάλους!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ»!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

ΚΑΡΑΜΟΥΤΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ