Βαθμολογία

Έρχεται το Panathinaikos TV!

Πρώτη επίσημη αναφορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο θέμα του ανοίγματος που κάνουν οι «πράσινοι» αναφορικά με τα τηλεοπτικά δεδομένα τους! Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στη δημιουργία του Panathinaikos TV. Μια προσπάθεια η οποία είτε θα λειτουργεί μέσω κάποιας απ’ τις υπάρχουσες πλατφόρμες, είτε θα είναι αυτόνομη διαδικτυακά. Και το πιθανότερο είναι από εκεί να μεταδίδονται και οι εντός έδρας αναμετρήσεις του «τριφυλλιού» στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Η «πράσινη» ΠΑΕ για πρώτη φορά έκανε επίσημη αναφορά στο θέμα. Ανακοινώνοντας ουσιαστικά πως έρχεται το Panathinaikos TV. Μέσω του επίσημου λογαριασμού του «τριφυλλιού» στο twitter, υπήρξε το μήνυμα «Panathinaikos TV loading». Δείχνοντας ουσιαστικά πως είναι θέμα χρόνου το εγχείρημα να πάρει… σάρκα και οστά.

Παράλληλα, συνοδεύτηκε το συγκεκριμένο μήνυμα με μια φωτογραφία του Δημήτρη Κουρμπέλη απ’ την προπόνηση. Φορώντας τα νέα προπονητικά μπλουζάκια της ομάδας, που έχουν στην πλάτη αλλά και στο μανίκι το λόγο «Panathinaikos TV»!

onsports.gr