Βαθμολογία

Πίρλο διετίας στη Γιουβέντους

Ο Αντρέα Πίρλο είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της Γιουβέντους, όπως ανακοινώθηκε από τους «μπιανκονέρι» το Σάββατο (08/08). Μετά την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της συνεργασίας με τον Μαουρίτσιο Σάρι, «φούντωσαν» τα δημοσιεύματα για το νέο προπονητή της Γιουβέντους. Τα σενάρια ήταν πολλά και ξεκινούσαν από τον Ζιντάν για να φτάσουν ως τον Γκουαρντιόλα. Εν τέλει, επιβεβαιώθηκε το τελευταίο από αυτά που ανέφερε πως η Γιουβέντους θα πορευτεί με τον Αντρέα Πίρλο στον πάγκο της.

Οι άνθρωποι της «Μεγάλης Κυρίας» έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον 41χρονο άλλοτε παίκτη της ομάδας, με την οποία έγραψε ιστορία κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα, ανοίγοντας έτσι μια νέα σελίδα στην κοινή πορεία και των δυο. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο Πίρλο από «μαέστρος» γίνεται «μίστερ» και από το Σάββατο (08/08) είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Γιουβέντους.

«Το κλαμπ αποφάσισε να τον εμπιστευτεί για την τεχνική ηγεσία, καθώς ήδη τον είχε επιλέξει νωρίτερα για την ομάδα Κ23 του συλλόγου. Η σημερινή επιλογή βασίζεται στην πίστη πως ο Πίρλο έχει όλα όσα χρειάζεται για να ηγηθεί, από την πρώτη του ημέρα στον πάγκο της ομάδας, μιας ταλαντούχας ομάδας που θα φέρει νέες επιτυχίες», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Γιουβέντους για τον Πίρλο.

Όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι «μπιανκονέρι», το συμβόλαιο του Πίρλο θα έχει διετή διάρκεια και θα εκπνεύσει στις 30 Ιουνίου 2022 αν όλα πάνε κατ’ ευχή για τις δυο πλευρές και  εξαντλήσουν το χρονικό περιθώριο της συνεργασίας τους…

onsports.gr