Βαθμολογία

«Καζάνι που βράζει» ο ΟΦΗ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, «έβραζε» με την κακοπροαίρετη κριτική για το νέο σήμα της ομάδας και συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ το μεσημέρι του Σαββάτου (08/08) ενώ αποχωρεί εσπευσμένα από το Ηράκλειο μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο… κακός χαμός έχει γίνει μετά την αλλαγή σήματος στον ΟΦΗ. Παρότι οι Κρητικοί μπήκαν σε μια νέα εποχή και έχουν κάνει τεράστια βήματα προόδου υπό την παρούσα διοίκηση και τα στελέχη που «τρέχουν» το ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν έλειψαν οι αντιδράσεις – σε πολλές περιπτώσεις ακραίες και «τραβηγμένες» - μετά την αλλαγή του σήματος της ομάδας του Ηρακλείου. Μάλιστα υπήρξαν και ανακοινώσεις από οπαδούς αλλά και παλαίμαχους για το θέμα αυτό, το οποίο ωστόσο έχει ενοχλήσει πολύ τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Ο Μιχάλης Μπούσης ήταν… έξαλλος με όλα όσα γίνονται τα τελευταία 24ωρα και μάλιστα ακύρωσε όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού που είχε στο Ηράκλειο το Σάββατο (08/08), καθώς συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της ΠΑΕ! Το μεσημέρι, λοιπόν, τα στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ομάδας για να συζητήσουν το θέμα και όπως προέκυψε μετά τις κουβέντες τους από το κλαμπ βγαίνει τεράστια δυσαρέσκεια κι απογοήτευση για την κακοπροαίρετη και κακόβουλη κριτική που γίνεται.

«Η κακοπροαίρετη κριτική, η ενορχηστρωμένη και δόλια επίθεση από δήθεν τιμητές και αποτυχημένους σωτήρες της ΠΑΕ' έχουν κάνει έξω φρενών τον Μπούση», έλεγαν χαρακτηριστικά άνθρωποι του ΟΦΗ για το θέμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Μπούσης είναι τόσο εκνευρισμένος που αποφάσισε να αναχωρήσει εσπευσμένα από το Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας (10/08). Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα αφού η ενόχληση έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο στη διοίκηση του ΟΦΗ και φαίνεται πως έχει επηρεάσει αρκετά αρνητικά τον Μιχάλη Μπούση.

Αν αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο για την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στην ΠΑΕ ΟΦΗ από εδώ και πέρα, ακόμα δεν μπορεί να το πει κανείς με βεβαιότητα. Από τους Κρητικούς δεν επιβεβαιώνεται κάτι, δεν υπάρχει όμως και καμία διάψευση σε φήμες που θέλουν τον ιδιοκτήτη του κλαμπ τόσο ενοχλημένο που να κάνει ακόμα και σκέψεις αποχώρησης. Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση αναμένεται να έχει αρκετά... επεισόδια ακόμα και τεράστιο ενδιαφέρον.

onsports.gr