Βαθμολογία

Κορονοϊός: Θετικό κρούσμα σε ομάδα Γ’ Εθνικής!

Ποδοσφαιριστής ομάδας Γ’ Εθνικής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό! Ο παίκτης ήταν ασυμπτωματικός και έμαθε ότι νοσεί, όταν έκανε το τεστ, προκειμένου να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Η κινητοποίηση της ομάδας του ήταν άμεση, καθώς σταμάτησαν οι προπονήσεις, ενώ άπαντες θα υποβληθούν προληπτικά σε τεστ.

Πρόκειται για τον Γιάννη Ουζούνη, που αγωνίζεται στη Θύελλα Σαρακηνών. Μόλις ο παίκτης πήρε τα αποτελέσματα του τεστ, ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, αν και ασυμπτωματικός, και μπήκε άμεσα σε καραντίνα, όπως και η κοπέλα του, η οποία βγήκε αρνητική στο τεστ.

Η ομάδα της Πέλλας εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση, για τα μέτρα που πήρε προληπτικά. Αναλυτικά: «Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας οι προπονήσεις της ομάδος με εντολή του προέδρου. Η απόφαση πάρθηκε προληπτικά, με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και έχοντας ως γνώμονα το κοινό καλό και την προστασία του κοινωνικού συνόλου από πιθανή διασπορά του COVID-19.

Θετικός αν και ασυμπτωματικός βρέθηκε ο παίκτης της ομάδος μας Γιάννης Ουζούνης μετά από εξέταση που πραγματοποίησε ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Τέλος, να σας ενημερώσουμε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδος θα υποβληθούν προληπτικά σε τεστ κορονοϊού».