Βαθμολογία

Χατζής: «Εύκολα είπα το «ναι» στον Δωτιέα Αγιάς»

Ασταμάτητος δείχνει να είναι τη φετινή σεζόν ο Δωτιέας Αγιάς. Ο ιστορικός σύλλογος ολοκληρώνει σιγά – σιγά το ρόστερ του με μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Μάλιστα η τελευταία μεταγραφή ακούει στο όνομα Κώστας Χατζής. Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό και μεγάλες ικανότητες.

Στα 23του χρόνια δείχνει περισσότερο έτοιμος από ποτέ και θέλει να πανηγυρίσει άλλη μία άνοδο στην καριέρα του, μετά την περσινή με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου (άνοδος στη Γ’ Εθνική).

Ο ακραίος επιθετικός μίλησε στο athleticlarissa για τη νέα του πρόκληση και έδειξε να είναι «φτιαγμένος» ποδοσφαιρικά με τον Δωτιέα και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει το σωματείο. Μας μίλησε για τη νέα του ομάδα, τους προσωπικούς του στόχους, καθώς και τα όνειρά του. Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

-Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά σε βρίσκει στον Δωτιέα Αγιάς. Μίλησε μας γι' αυτή σου την απόφαση...  

«Η απόφασή μου να ενταχθώ στην ομάδα ήταν σχετικά μία εύκολη απόφαση διότι ο Δωτιέας Αγίας είναι μία πολύ ιστορική ομάδα και οι άνθρωποι του προπονητές και διοίκηση με προσέγγισαν με πολύ ζεστό τρόπο!».

-Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στο να πεις το «ναι» η παρουσία του Τάσου Μπεριτζά και του Κώστα Παπαρίζου στην ομάδα της Αγιάς;   

«Όπως ανέφερα και παραπάνω η προσέγγιση αυτών των δύο ανθρώπων προς το πρόσωπό μου ήταν πολύ σημαντική και πολύ ζέστη χωρίς αυτούς μπορεί ακόμα και τώρα να βρισκόμουν απλά σε συζητήσεις!»                              

-Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος για το νέο ξεκίνημα - πρόκληση που σου παρουσιάστηκε;                      

«Ο προσωπικός μου στόχος είναι μία υγιής χρονιά μακριά από τραυματισμούς με πολλά γκολ και μαζί να επιτευχθούν και οι στόχοι της ομάδας που είναι να αναρριχηθεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να κερδίσουμε στο τέλος την άνοδο, καθώς και να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο πολύ στο Κύπελλο!».

-Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στον Δωτιέα που είναι φίλοι σου; και αν ναι ήταν ένας επιπλέον λόγος να δεχθείς την πρόταση που σου έγινε από τη διοίκηση της ομάδας;     

«Σίγουρα όταν πηγαίνεις σε μία ομάδα και συναντάς εκεί οικεία πρόσωπα από παλαιότερες συνεργασίες σε ομάδες είναι ακόμα ένας λόγος ο οποίος επέλεξα να πάω σε αυτή την ομάδα!».                      

-Ιδιαίτερη η περασμένη σεζόν για όλους. Παρόλα αυτά η πρώην σου ομάδα (πλέον) πέτυχε την άνοδο στη Γ' Εθνική. Σίγουρα νιώθεις δικαιωμένος για την επίτευξη του στόχου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος...

«Σίγουρα όταν η ομάδα που είσαι επιτυγχάνει το στόχο της την άνοδο στην Γ’ Εθνική είσαι πολύ χαρούμενος! Αν και μικρή σε συμμετοχές η περσινή χρονιά πιστεύω ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος!».

*Στη φωτογραφία μαζί με τον πρόεδρο του Δωτιέα Αγιάς Κυριάκο Καφανέλη.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ