Βαθμολογία

Λαμία: Συνεχίζει και του χρόνου ο Βύντρα!

Ο Λουκάς Βύντρα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Λαμία και θα παίζει ποδόσφαιρο ως τα 40 του! Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τον Λουκά Βύντρα, την ποιότητά του σαν ποδοσφαιριστής και το ταλέντο του. Το δεδομένο είναι πως ο 39χρονος αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία και αθλητή, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι ακόμα συνεχίζει στο υψηλότερο επίπεδο, εντός Ελλάδας, και θα παίζει μέχρι τα 40 του!

Η Λαμία το μεσημέρι της Πέμπτης (06/08) ανακοίνωσε πως ο διεθνής αμυντικός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, επιβεβαιώνοντας έτσι πως ο Βύντρα παραμένει… βιονικός και «μάχιμος» ακόμα και στα 39 του!

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λουκά Βύντρα. Ο 39χρονος αμυντικός που βρίσκεται στην ομάδα μας από τον Ιούλιο του 2019 καταγράφοντας συνολικά 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας, συμφώνησε και θα φορά τη φανέλα της Λαμίας και την επόμενη χρονιά. Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ανακοίνωσε και Σαραμαντά η Λαμία

Μια ακόμα ανακοίνωση από τη Λαμία την Πέμπτη (06/08). Μετά την παραμονή των Βύντρα, Αντέτζο και Σκόνδρα η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε και προσθήκη στο ρόστερ. Ο λόγος για τον Γιώργο Σαραμαντά, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία όπως ανακοινώθηκε. Ο 28χρονος αριστερός μπακ την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στον Πανιώνιο και έμεινε ελεύθερος, με τη Λαμία να εξασφαλίζει την υπογραφή του και να τον εντάσσει στο δυναμικό της.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑE ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (29/1/1992) αμυντικό Γιώργο Σαραμαντά ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια φορούσε την φανέλα του Πανιωνίου στη Super League 1, καταγράφοντας συνολικά 81 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή και Πανηλειακό.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο Γιώργος Σαραμαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας, μας περιμένει πολλή δουλειά γιατί θα είναι μια δύσκολη χρονιά και θα μιλήσουμε με την προσπάθειά μας μέσα στο γήπεδο.”»