Βαθμολογία

«Όποιος διανοηθεί να παίξει με αλλαγή ΑΦΜ και έδρας θα μας βρει εναντίον του»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου πήραν ξεκάθαρη θέση για τα όσα ακούγονται για το μέλλον της ομάδας. Πολλά σενάρια ακούγονται για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου, ο οποίος υποβιβάστηκε στη Super League 2. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας «Πάνθηρες» πήραν ξεκάθαρη θέση πως δεν θα επιτρέψουν να αλλοιωθεί η ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η χθεσινή συνέλευση (όπως και όλες οι συνελεύσεις του Ιουλίου) στην Θύρα 3 είχε την αύρα που αναζητάμε να νιώθουμε σε όλο το Πανιώνιο φάσμα.

Πολυφωνία, σεβασμός, παραγωγή ιδεών, τοποθετήσεις καθαρών και αμόλυντων ανθρώπων με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον όχι το ατομικό. Ειπώθηκαν πολλά και καλά. Το πιο ηχηρό όμως απ’ όλα που αποφασίστηκαν είναι το εξής: Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης, ιδρύθηκε στις 14.9.1890, στην Σμύρνη. Έχει χρώματα μπλε και κόκκινο. Ο Δημητρός Δάλλας τον κράτησε στην ζωή, εν Αθήναις το 1922 και μέσω άλλων μας έδωσε την σκυτάλη.

Όποιος διανοηθεί να παίξει με την ιστορία του Συλλόγου μέσω αλλαγών ΑΦΜ και έδρας ή «τροποποιήσεων» σήματος και χρωμάτων, θα μας βρει ενωμένους εναντίον του.

Κοράκια και αρπακτικά του ποδοσφαίρου... μακριά. Οι πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας είναι επικίνδυνες. Ο Πάνθηρας ζώο υπομονετικό, στρατηγικό και επιθετικό.

Να έχετε όλοι το νου σας...».