Βαθμολογία

Λαμία: Ανανέωσε ο Αντέτζο!

Τη φανέλα της Λαμίας θα συνεχίσει να φορά για τρίτη σεζόν ο Ντάνιελ Αντέτζο, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του. Ο 31χρονος αμυντικός μετρά 68 συμμετοχές με την ομάδα της Φθιώτιδας και έχει σημειώσει 5 γκολ, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ενδεκάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Daniel Adejo. Ο 31χρονος σέντερ μπακ που βρίσκεται στην ομάδα μας από τον Ιούλιο του 2018 καταγράφοντας συνολικά τα τελευταία δύο χρόνια 68 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας, σημειώνοντας μάλιστα και 5 γκολ, συμφώνησε και θα φορά τη φανέλα της Λαμίας και την επόμενη χρονιά. Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Λαμία: Ανανέωσε ο Σκόνδρας

Το μπαράζ ανανεώσεων συνεχίζεται από τη Λαμία, με τον Γιάννη Σκόνδρα να παίρνει σειρά. Ο 30χρονος αμυντικός συμφώνησε με τους Φθιώτες να παραμείνει στην ομάδα για τρίτη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σκόνδρα.

Ο 30χρονος αμυντικός που βρίσκεται στην ομάδα μας από τον Σεπτέμβριο του 2018 καταγράφοντας συνολικά τα τελευταία δύο χρόνια 63 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας, σημειώνοντας μάλιστα και 3 γκολ, συμφώνησε και θα φορά τη φανέλα της Λαμίας και την επόμενη χρονιά. Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!».