Βαθμολογία

Στα χνάρια της ΑΕΛ και η Κ17 (PICS + VIDEOS)

Η φιλοσοφία πάνω στην οποία κτίζεται όλο το οικοδόμημα της ΑΕΛ ξεκινάει από κάτω προς τα πάνω δηλαδή από την ομάδες Νέων Κ17 και Κ19 και φτάνει στην μεγάλη ομάδα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όπως δείχνουν όλα, διοίκηση και προπονητές δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στα νέα παιδιά έτσι ώστε να δουλευτούν σωστά και να πάρουν γερές βάσεις κάτι που θα βοηθήσει στη συνέχεια έτσι ώστε να ενσωματωθούν και να παίξουν στην μεγάλη ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Την Τετάρτη (5/8) το athleticlarissa βρέθηκε στο βοηθητικό της Γιάννουλης εκεί όπου η Κ17 μετά τα δοκιμαστικά που έκανε ξεκίνησε την προετοιμασία της με διπλές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού κ. Αποστόλη Ευαγγέλου.

Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή των παιδιών που κατά βάση είναι ηλικίες το 2004 και όπως είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον ίδιο αλλά και με τα παιδιά, υπάρχει πολύ μεγάλη όρεξη και διάθεση να δουλέψουν και πάνω απ’ όλα, αυτά τα παιδιά αγαπούν την ομάδα της ΑΕΛ και στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν το όνειρο να τους δοθεί η δυνατότητα κάποια στιγμή τα επόμενα χρόνια να παίξουν στην μεγάλη ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Κ17 ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και η Κ17 της ΑΕΛ δουλεύεται σε σωστές βάσεις τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των παιδιών και πιστεύουμε πως μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία και όλο τον αγώνα που γίνεται στα τμήματα υποδομής θα έρθει ο καιρός όπου οι προπονητές θα μπορέσουν να δρέψουν τους καρπούς της δύσκολης δουλειάς τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΥΠΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΛΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ