Βαθμολογία

Απροσδόκητες παραιτήσεις...

Δυο παραιτήσεις ξεχωριστές και απροσδόκητες σημειώθηκαν σε OPEN και MEGA τα τελευταία 24ωρα, της παρουσιάστριας Στέλλας Γκαντώνα και του διευθυντή ειδήσεων Γιάννη Μιχελάκη, ταράζοντας τα κανάλια (τους) που βουλιάζουν στα βαλτωμένα “νερά” των συνεπειών του κορωνοϊού. Οι διοικήσεις των τηλεοπτικών σταθμών είναι πιεσμένες με την πτώση της αγοράς και τη συρρίκνωση της διαφήμισης, με τα χρονοδιαγράμματα και τις πληρωμές που είναι μπροστά… Και οτιδήποτε άλλο είναι “ενοχλητικό” και περιττό!

Ο Γιάννης Μιχελάκης μόλις τρεις εβδομάδες στις ειδήσεις του MEGA, μάλλον εξάντλησε την υπομονή του… Βέβαια ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και δεν περιμένει. Στις αντίστοιχες διευθύνσεις των άλλων καναλιών “τρέχουν” την ίδια ώρα! Ο Μιχελάκης είχε κάνει την πρόταση του αλλά δεν του απαντούσε κανείς. Δηλαδή ο Μαρινάκης (ο μόνος που αποφασίζει στο MEGA). Ετσι ο μόνος τρόπος για να τον “ακούσουν” ήταν να υποβάλει την παραίτηση του! Οπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (31/07) ενημέρωσε για τις προθέσεις του και γραπτώς.

Στην περίπτωση της Στέλλας Γκαντώνα, παρουσιάστριας των δελτίων ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο OPEN, οι περισσότεροι μιλούν για αιφνιδιασμό. Κανείς δεν το περίμενε. Αυτό λέγεται… Η παρουσιάστρια ήταν από την πρώτη ημέρα στο κανάλι… Και ενδεχομένως οι νέες αλλαγές να μη συμβαδίζουν με τα επαγγελματικά της όνειρα.

Πηγή: enimerosi24