Βαθμολογία

Ανατροπή στην Ξάνθη

Από τη διαφαινόμενη διάλυση της ΠΑΕ, ξαφνικά φαίνεται πώς υπάρχει ζωή και μέλλον στην Ξάνθη. Λίγες ημέρες μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που έχει προκηρυχθεί για τις 21 Αυγούστου με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης το ενδεχόμενο εκκαθάρισης της ΠΑΕ Ξάνθη, προκηρύχθηκε νέα Έκτακτη ΓΣ με εκ διαμέτρου αντίθετο περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα, προαναγγέλλεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 2 εκατ. ευρώ, μια κίνηση που δεν συνάδει με τη διάλυση την εκκαθάριση της εταιρείας. Επίσης, θα συζητηθεί νέα αλλαγή της έδρας της ΠΑΕ Ξάνθη, αν και πριν λίγο καιρό είχε γίνει παρόμοια αλλαγή.

Τέλος, αναφέρεται ότι θα ανακοινωθεί και η αντικατάσταση ενός παραιτηθέντος μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ, αν και δεν έχει γίνει γνωστό ποιος αποχώρησε. Την ίδια ώρα, η Ξάνθη δείχνει να έχει και… αγωνιστικό παλμό, ενόψει του διπλού αγώνα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης που όρισε η ΕΠΟ. Τόσο οι Ακρίτες όσο και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να προσβάλουν την απόφαση, ωστόσο στην Ξάνθη αποφάσισαν να δώσουν φιλικό παιχνίδι.

Η νεανική ομάδα που έχει πλέον στη διάθεσή του ο Νίκος Καραγεωργίου, καθώς οι έμπειροι παίκτες αποχώρησαν και έγιναν επαγγελματίες παίκτες από την Κ20 και την Κ17, θα δώσει φιλικό το Σάββατο (8/8) με τον Ορφέα Ξάνθης, ομάδα Γ’ Εθνικής!


onsports.gr