Βαθμολογία

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα η ΠΑΕ Καραϊσκάκης!

Η ομάδα της Άρτας προχώρησε στην απόκτηση των , Κωνσταντίνου Γαλεάδη και Ραφαήλ Σοιλεμέζογλου! Η σχετική ανακοίνωση: Οι πρώτες μετεγγραφές είναι γεγονός για την ομάδα μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, για την οποία ειρήσθω εν παρόδω, κανείς δεν γνωρίζει με ποιο format θα πραγματοποιηθεί. Στην πόλη μας έφτασαν και υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια συνεργασίας δυο ‘Έλληνες και ένας Αφρικανός διεθνής απ τη Ρουάντα.

Πρόκειται για τους Ραφαήλ Σοιλεμέζογλου, Κωνσταντίνο Γαλεάδη και Στήβ Ρεμπάγκουκα. Ο 24χρονος Ραφαήλ Σοιλεμέζογλου (13/3/1996), είναι τερματοφύλακας (1.80 ύψος), και αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε τίτλους στα εθνικά αναπτυξιακά πρωταθλήματα ,ενώ ακολούθως αγωνίστηκε σε Πιερικό, Βέροια, Εδεσσαϊκό, και εσχάτως Πανσερραικό. Ο Σοιλεμέζογλου γεννήθηκε στη Φραγκφούρτη και σε μικρή ηλικία βρέθηκε στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο στα 17 του χρόνια. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων Σούπερλιγκ , ενώ χρίστηκε διεθνής με την U17, αγωνιζόμενος 2 φορές.

Ο 21χρονος, Κωνσταντίνος Γαλεάδης είναι επιθετικός, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη (13/8/1999) και αγωνίζεται και στα δυο άκρα της επίθεσης. Την προηγούμενη σαιζόν αγωνίστηκε εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στη Σερβία, με τη φανέλα της Ράντνιτσκι Πίροτ στη Β εθνική του Σερβικού πρωταθλήματος. Ο Κωνσταντίνος έχει αγωνιστεί και στην Κ19 της ΑΕΛάρισας, όπως και στην Ολλανδική Τέλσταρ η οποία συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.