Βαθμολογία

Ανανεωμένος και με υψηλούς στόχους ο Φαλανιακός

Με νέα όνειρα και ελπίδες ξεκίνησε τη φετινή χρονιά (3/8) και ημέρα Δευτέρα η ιστορική ομάδα του Φαλανιακού την προετοιμασία της.

Της Βάσως Γκατζούλη

Σύσσωμη η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Στέλιο Αμανατίδη, τον Γενικό Αρχηγό κ. Αποστόλη Καρακίτσιο και το υπόλοιπο Δ.Σ. έδωσαν το παρόν. Νέος προπονητής ο γνωστός σε όλους κ. Κώστας Νεμπεγλέρας που παίρνει και το «βάπτισμα του πυρός» έχοντας όμως μαζί του ένα πολύτιμο τεχνικό επιτελείο που αποτελείται από τον εξαιρετικό γυμναστή κ. Αντώνη Ταμανάκια και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Χρήστο Γκικούδη που έχει «φάει» τα γήπεδα με το «κουτάλι».

Η ομάδα του Φαλανιακού 2020 - 2021

Ο Φαλανιακός είναι η μοναδική πλέον ομάδα στο νομό όπου για 40 και πλέον χρόνια δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ από την μεγάλη τοπική κατηγορία. Η χρονιά η περσινή ολοκληρώθηκε άδοξα για τον Φαλανιακό αφού ήταν μέσα στην 4αδα που οδηγούσε στα πλέι οφ και δεν κατάφερε ποτέ να πάρει την ευκαιρία του για να αλλάξει κατηγορία που ήταν και ο ξεκάθαρος στόχος της ομάδας. Από την άλλη στάθηκε τυχερός που μέσω της κλήρωσης που διεξήχθη πήρε το κύπελλο της ΕΠΣΛ που οδηγεί στο κύπελλο Ελλάδας!

Η διοίκηση

Το τεχνικό τιμ

Τα νέα αποκτήματα

Εισπράξαμε πως ο Φαλανιακός είναι μία ομάδα που δείχνει ότι δουλεύει όλα αυτά τα χρόνια σε επαγγελματικά επίπεδα, ο «κορμός» της ομάδας παρέμεινε σε ένα μεγάλο μέρος του ο ίδιος, έγιναν όμως σημαντικές προσθήκες και φυσικά θα δοθεί χρόνος συμμετοχής και στα νεαρά παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας.

ΚΛΙΚ από την πρώτη προπόνηση (3/8)

Παρότι πρόεδρος και γενικός αρχηγός εστίασαν στο να πρωταγωνιστήσει η ομάδα, θεωρούμε πως έτσι όπως έχει στηθεί η ομάδα του Φαλανιακού τη φετινή χρονιά θέλει και θα προσπαθήσει ότι δεν πέτυχε πέρυσι να το πετύχει φέτος, δηλαδή την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι μεταγραφές

Νάστας, Γιαννακόπουλος, Ντιντής Σ. (Ηρακλής Λάρισας), Λόλας Β. (Τύρναβος), Καρακίτσιος Β. (Αργυροπούλι), Κακανούλιας (Βαλανίδα), Σαμπανλλάρι (Τσαριτσάνη).

Έφυγαν

Λεσάι (Μακρυχώρι), Μάλτζαρης, Σούλι, Παππάς (Δωτιέας), Παπαγούλας (Γιάννουλη).

Τα φιλικά

13/8 Αμπελωνιακός – Φαλανιακός

22/8 Παλαμάς – Φαλανιακός

28/8 Φαλανιακός – Μακρυχώρι

3/9 ΠΟΕ – Φαλανιακός

8/9 Φαλανιακός – Ηρακλής Χάλκης

12/9 Φαλανιακός – Δήμητρα Γιάννουλης

19/9 -

Οι δηλώσεις…

Δείτε τα όσα είπε ο πρόεδρος του Φαλανιακού Στέλιος Αμανατίδης

Δείτε τα όσα είπε ο Γενικός Αρχηγός του Φαλανιακού Αποστόλης Καρακίτσιος

Δείτε τα όσα είπε ο προπονητής του Φαλανιακού Κώστας Νεμπεγλέρας

Δείτε τα όσα είπε ο γυμναστής του Φαλανιακού Αντώνης Ταμανάκιας

Δείτε τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Φαλανιακού Κώστας Τσιάκος

Δείτε τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Φαλανιακού Αποστόλης Νάστας

Δείτε τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Φαλανιακού Θάνος Γιαννακόπουλος

Δείτε τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Φαλανιακού Βασίλης Λόλας

Δείτε τα όσα είπε ο τερματοφύλακας του Φαλανιακού Στέλιος Ντιντής

Δείτε πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Φαλανιακού (3/8)

Οι τερματοφύλακες της ομάδας και ο προπονητής τερματοφυλάκων

*Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία από το athleticlarissa στην Εύα Καρακίτσιου, κόρη του Γενικού Αρχηγού Αποστόλη Καρακίτσιου που κατάφερε σε μία τόσο δύσκολη χρονιά να συγκεντρώσει πολύ υψηλή βαθμολογία (18.045 μόρια) και να περιμένει σε λίγο διάστημα το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα αφού περνάει στη σχολή χρηματοοικονομικών στη Θεσσαλονίκη. Της ευχόμαστε τα καλύτερα με υγεία και διαρκή πρόοδο!