Βαθμολογία

Με 14 ξανά η Super League, στην αναμονή Super League 2 και Football League

Μετά την οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή μπαράζ, που σημαίνει Super League 1 με 14 ομάδες και τη νέα σεζόν, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πήρε… αναβολή η κουβέντα για την αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, υπήρξε πρόταση για αύξηση των ομάδων της Super League 1 από 14 σε 15. Η πρόταση δεν πέρασε και αποφασίστηκε μάλιστα να οριστεί κανονικά το μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης για τη μια θέση που παραμένει «ανοικτή» στη μεγάλη κατηγορία.

Επί της ουσίας αυτό σημαίνει πως στη Super League 1 δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή και θα έχει και τη νέα σεζόν 14 ομάδες. Τι συμβαίνει, όμως, με τις υπόλοιπες κατηγορίες; Η Super League 2 και η Football League ακόμα είναι στον… αέρα, καθώς εν τέλει δεν υπήρξε καμία απόφαση για την αναδιάρθρωση ή όχι των δυο κατηγοριών.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξε πρόταση για αναβολή της λήψης απόφασης για αυτές τις δυο κατηγορίες που έγινε αποδεκτή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συζήτηση για τις δυο αυτές κατηγορίες θα μετατεθεί για τις 19 Αυγούστου. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως νωρίτερα υπήρξε ανακοίνωση από τη Super League 2 και τη Football League για απόφαση να παραμείνουν ως έχουν και αυτές οι κατηγορίες…


onsports.gr