Βαθμολογία

Ποιότητα και εμπειρία στο κέντρο του Δαμασιακού

Άλλο ένα πολύτιμο "γρανάζι", άλλη μια σημαία της ομάδας είπε το ναι και συνεχίζει στον ιστό της με τα "γαλανόλευκα". Μετά τις ανανεώσεις των παλιών και έμπειρων, Γεωργαντζιά και Ιωαννίδη και ο 3ος της ...παλιοσειράς ο Θοδωρής Τσιάλτας, ο γνωστός και ως "Τσάβι", έμεινε στην ομάδα της καρδιάς του για να προσφέρει ποιότητα και εμπειρία. 

Πως άλλωστε να πράξει το αντίθετο, όταν αυτή χρόνια ο αγαπημένος του Δαμασιακός, γιορτάζει τα 50 χρόνια από την επίσημη ίδρυσή του??? Η διοίκηση του Α.Ο. Δαμασιακού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Θεόδωρο Τσιάλτα που θα αποτελεί και για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021, παίκτη "κλειδί" στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τους στόχους της.

Ο Θεόδωρος Τσιάλτας είναι πολυσύνθετος κεντρικός μέσος – BOX2BOX και αποτελεί εδω και χρόνια, ένα από τα σημαντικά  "γρανάζια" της οικογένειας του Δαμασιακού.

Τιμά με την παρουσία του και το ήθος του την ομάδα μας και βοηθά τους νεότερους παίκτες μαθαίνοντας τους, τα μυστικά του ποδοσφαίρου.  Παράλληλα, τόσο με την ποιότητα του, όσο και με τις παραστάσεις που έχει, βοηθά καταλυτικά το σύνολο, να επιτύχει τους υψηλούς στόχους του.

Έίναι ένας παίκτης υπόδειγμα αθλητή, με πολύτιμη εμπειρία, ποιότητα, δυναμικότητα και πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Αναμένεται και φέτος όπως και κάθε χρόνο, να δώσει τα μέγιστα μέσα στο γήπεδο για την ομάδα.

Ο εκ των αρχηγών του Δαμασιακού, παρά τις επαφές και τις προτάσεις από ομάδες ίδιας και μεγαλύτερης κατηγορίας, επέλεξε να παραμείνει και φέτος στην ομάδα ώστε να ενισχύσει ουσιαστικά και καθοριστικά με το έργο και τις ικανότητες του.

Στους 24 παίκτες έφτασε μέχρι τώρα ρόστερ του Δαμασιακού, ενώ η διοίκηση είναι κοντά στο να ανακοινώσει άλλες 1-2 σημαντικές κινήσεις που θα αναβαθμίσουν κι άλλο το υπάρχον ρόστερ:

1.Γεωργαντζιάς Γεώργιος,

2.Λούτσος Στέλιος,

3.Μουσιάρης Δημήτριος,

4.Λέτσιος Αστέριος - Παναγιώτης,

5.Χασιώτης Ιωάννης,

6.Μουσιάρης Θεόδωρος,

7.Βίδρας Θεόδωρος,

8.Οικονόμου Μανώλης,

9.Μπακαΐμης Στέλιος,

10.Σεΐζης Ευάγγελος,

11.Δεληχάς Βασίλειος,

12.Νικολακούλης Ιωάννης,

13.Πρατσίλας Βασίλειος,

14.Αγραφιώτης Θεόδωρος,

15.Κυρατζής Βάιος,

16.Ιωαννίδης Ιωάννης,

17.Λέτσιος Γεώργιος,

18.Δούκας Θέμης,

19.Παπαδόπουλος Χαράλαμπος,

20.Τσιάλτας Αστέριος,

21.Τσούτσας Αλέξανδρος,

22.Τσιάγκος Αποστόλης,

23.Βασίλης Βάνης,

24.Θεόδωρος Τσιάλτας

 

asteriosstelios.blogspot.com