Βαθμολογία

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία της η ΑΕΛ Κ19

Στην φιλόξενη Δήμητρα Αγιάς ξεκίνησε να «χτίζεται» τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΛ Κ19 της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο έμπειρος τεχνικός Μίλτος Ζιάκας με το επιτελείο του έχουν ξεκινήσει για τα καλά τις προπονήσεις και παράλληλα γίνονται και ορισμένες δοκιμές ποδοσφαιριστών όπως είναι λογικό.

Η ΑΕΛ Κ19 μετά την περσινή πετυχημένη παρουσία της και την προώθηση παιδιών στην πρώτη ομάδα, συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και με σκοπό να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες στα χνάρια του Ζαχαράκη, του Πινακά και του Σουλούκου, αλλά και άλλων παιδιών που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Εξάλλου αυτός είναι και ο στόχος της διοίκησης.

Οι προπονήσεις σε αυτό το πρώτο στάδιο γίνονται στη Δήμητρα Αγιάς όπου αποτελεί το «σπίτι» της Κ19 και στη συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί αρχές Αυγούστου στη Μελιβοία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Αυτές τις ημέρες οι προπονήσεις γίνονται με σκοπό την προσαρμογή των ποδοσφαιριστών μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής λόγω του ιού.

Το γήπεδο της Δήμητρας Αγιάς όπως και τα αποδυτήρια είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εκεί οι ποδοσφαιριστές έχουν ότι χρειάζεται για να δουλεύουν σωστά σε καθημερινή βάση.

Το πρωί του Σαββάτου το athleticlarissa βρέθηκε στην προπόνηση και διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο που υπάρχει και από πλευράς ποδοσφαιριστών, αλλά και τεχνογνωσίας από το τεχνικό επιτελείο.

Όλα ήταν έτοιμα από πολύ πρωί και οι παίκτες ξεκίνησαν αμέσως την προπόνηση και ακολούθησαν με ευλάβεια τα όσα τους έλεγε ο τεχνικός Μίλτος Ζιάκας αλλά και οι συνεργάτες του, ο Χρήστος Λιάπης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Γουμενόπουλος.

Δείτε εικόνες από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (1/8)

Δείτε 7 βίντεο από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (1/8)