Βαθμολογία

Με την ίδια πετυχημένη συνταγή συνεχίζει ο Ηρακλής Λάρισας

Ο ιστορικός Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε την Παρασκευή (31/7) το όμορφο ταξίδι του στη νέα Γ’ Εθνική που θα μετέχει και τη νέα σεζόν, μετά από μία άκρως πετυχημένη σεζόν με τον «Γηραιό» να τερματίζει στις πρώτες θέσεις του περασμένου πρωταθλήματος.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ένα σωματείο που πραγματικά αποτελεί «κόσμημα» για το νομό και γενικότερα, αφού διαθέτει οργάνωση, στέρεες βάσεις και πάνω απ’ όλα άτομα με την κατάλληλη τεχνογνωσία, κάτι που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και είναι φυσικά το «κλειδί» της επιτυχίας.

Πρώτος και καλύτερος σε αυτή την ομάδα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, ο πρόεδρος και «ψυχή» του συλλόγου ο κ. Λάμπρος Ιωακείμ που έχει αλλάξει τα πάντα. Δεν είναι εξάλλου τυχαίες και οι επιτυχίες που έχει ο σύλλογος από την ημέρα που ανέλαβε ο έμπειρος παράγοντας τις τύχες της ομάδας. Ο κ. Ιωακείμ έχει επενδύσει πάρα πολλά στην ακαδημία του σωματείου. Η «ΑΛΑΝΑ» αποτελεί το σπίτι του Ηρακλή και την βάση του στο κομμάτι των υποδομών. Ο Ηρακλής φέτος αποφάσισε να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα νέα παιδιά και φυσικά γι’ αυτό και προώθησε αρκετούς ταλαντούχους παίκτες στην πρώτη ομάδα.

Οι μεταγραφές…

Παράλληλα ο σύλλογος θα κάνει ποιοτικές προσθήκες και μάλιστα ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του ακραίου επιθετικού Λάζαρου Στοΐνοβιτς από ομάδα της Ροδόπης (αγωνίστηκε εκεί λόγω στρατού, ενώ πριν ήταν δύο σεζόν στη Γ’ Εθνική) και του μέσου Δημήτρη Χατζόπουλου που για αρκετά χρόνια ήταν αρχηγός στον Καμπανιακό (Γ’ Εθνική), ενώ πέρυσι για λίγα ματς κατά την άφιξη του στη Λάρισα και χωρίς να έχει χρόνο να το σκεφτεί, έπαιξε για λίγα παιχνίδια με τα Βούναινα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν κάποιες σημαντικές μεταγραφές που θα προσδώσουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα.

Στολίδι το γήπεδο…

Αξίζει να αναφέρουμε πως το γήπεδο της Νεάπολης, έχει γίνει πραγματικό στολίδι. Το σπίτι του Ηρακλή Λάρισας είναι σχεδόν έτοιμο αφού κάποιες μικρές παρεμβάσεις χρειάζονται τα αποδυτήρια για να ολοκληρωθούν τα έργα. Το γήπεδο βάφτηκε στα χρώματα του Ηρακλή, τοποθετήθηκαν νέοι πάγκοι, νέα καθίσματα σε όλη την κερκίδα, ενώ έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στα αποδυτήρια.

ΚΛΙΚ από την πρώτη προπόνηση

Η πρώτη προπόνηση έγινε με έντονη ζέστη, ενώ για επαγγελματικούς λόγους δεν ήταν στην πρώτη προπόνηση ο γυμναστής της ομάδας Ντίνος Λιάπης καθώς και ο γενικός αρχηγός Γιάννης Κυριάκης. Παράλληλα στην πρώτη δεν ήταν και ορισμένοι παίκτες που είχαν πάρει άδεια λόγω διακοπών.

Οι δηλώσεις…

Δείτε τα όσα είπε ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ

Δείτε τα όσα είπε ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας Χρήστος Χατζηλιάδης

Δείτε τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Σπύρος Ζαφειρίου

Δείτε τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ηρακλής Γκιουρσάνης

Δείτε τα όσα είπε ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας Λάζαρος Στοΐνοβιτς

Δείτε πλάνα από το ανανεωμένο γήπεδο του Ηρακλή Λάρισας

Δείτε πλάνα από την πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά στο γήπεδο της Νεάπολης