Βαθμολογία

Βρήκε το ...γιατρό του στα χαφ ο Δαμασιακός

Με άρτιο προγραμματισμό και μεθοδικές κινήσεις ο Δαμασιακός συμπληρώνει κομμάτι - κομμάτι το παζλ της φετινής ομάδας. Νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, είναι ο αμυντικός μέσος Βάνης Βασίλειος. Ο 20χρόνος Τυρναβίτης που σπουδάζει στη Λάρισα Ιατρική, είπε το ναι στη διοίκηση του Δαμασιακού και ντύθηκε στα "γαλανόλευκα".

Ο... γιατρός είναι μέσος και παίζει κυρίως ως αμυντικό χαφ αλλά και δεξί φουλ μπακ. Είναι "Box to Box" 6αρι που του αρέσει δηλαδή, να πάτα και στις δύο περιοχές.  Η σχέση του με το γκολ είναι καλή και ειδικά στα "στημένα". Είναι αθλητικός παίκτης, δυνατός, αλλά όχι αντιθλητικός. Μάλιστα μέχρι τώρα μόνο μια φορά είδε όπως μας είπε την κόκκινη κάρτα.

Ομάδες που έπαιξε: 

Ακαδημία Τυρνάβου - Αίαντας 

Σμόλικας Φαλάνης (1η φορά σε αντρική ομάδα στα 15 του)

ΑΕΛ Κ17 + Κ20 (γνωρίζονται με τον Βασίλη Νάρρη όταν ο τεχνικός του Δαμασιακού  ήταν προπονητής στην ΑΕΛ Κ15 ) 

Τυρνάβος 2005

Φιλοκτήτης Μελιβοίας

Ο νεοφερμένος παίκτης του ΑΟΔ, στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη συμφωνία συνεργασίας με τους Δαμασιώτες, μας μιλά για την μεταγραφή του αλλά και τους στόχους του.

"Είναι μια καινούργια ποδοσφαιρική  πρόκληση για μένα. Χαίρομαι πολύ που  φέτος θα βρίσκομαι και γω στην οικογένεια του Δαμασιακού. Μπορεί να μην έχω υπάρξει συμπαίκτης με κανέναν από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές της νέας μου ομάδας, ωστόσο γνωριζόμαστε με τους περισσότερους και έτσι πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα. Είμαι  έτοιμος να καταβάλω τα μέγιστα ώστε η ομάδα να  πετύχει τους φετινούς στόχους της και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα όμορφο ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα. Άλλωστε  η ομάδα φέτος γιορτάζει τα πεντηκοστά της γενέθλια και η φετινή  επετειακή χρόνια θα πρέπει να εξελιχθεί σε μια μεγάλη  γιορτή για όλους μας. Τέλος, είναι τιμή μου που θα υπάρξω παίκτης μιας ιστορικής ομάδας αυτού του βεληνεκούς, με τεράστια συμβολή στην σύγχρονη εξέλιξη του τοπικού αθλητισμού."

Στους 23 παίκτες έφτασε μέχρι τώρα ρόστερ του Δαμασιακού, ενώ η διοίκηση είναι κοντά στο να ανακοινώσει άλλες 2-3 σημαντικές κινήσεις που θα αναβαθμίσουν κι άλλο το υπάρχον ρόστερ :

1.Γεωργαντζιάς Γεώργιος,

2.Λούτσος Στέλιος,

3.Μουσιάρης Δημήτριος,

4.Λέτσιος Αστέριος - Παναγιώτης,

5.Χασιώτης Ιωάννης,

6.Μουσιάρης Θεόδωρος,

7.Βίδρας Θεόδωρος,

8.Οικονόμου Μανώλης,

9.Μπακαΐμης Στέλιος,

10.Σεΐζης Ευάγγελος,

11.Δεληχάς Βασίλειος,

12.Νικολακούλης Ιωάννης,

13.Πρατσίλας Βασίλειος,

14.Αγραφιώτης Θεόδωρος,

15.Κυρατζής Βάιος,

16.Ιωαννίδης Ιωάννης,

17.Λέτσιος Γεώργιος,

18.Δούκας Θέμης,

19.Παπαδόπουλος Χαράλαμπος,

20.Τσιάλτας Αστέριος,

21.Τσούτσας Αλέξανδρος,

22.Τσιάγκος Αποστόλης,

23.Βασίλης Βάνης

Άκυρο το πάρτι με Πιλάτο λόγω covid19

Δεν θα γίνει τελικά στις 31 Ιουλίου στο Πάρκο του Αγίου Γεωργίου στη είσοδο του χωριού, το RIVER PARTY που είχε ετοιμαστεί με DJ τον Κωνσταντίνο Πιλάτο.

Μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αποφυγή της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, το πάρτι αναβλήθηκε. Κατόπιν ενημέρωσης από τις αρμόδιες τοπικές αρχές αλλά και την αστυνομία, η νέα διοίκηση του Δαμασιακού αποφάσισε να ακυρώσει το πάρτι, αφήνοντας μια πικρία σε πολλούς νέους που ήθελαν να γλεντήσουν στο εορταστικό πάρτι για τα 50 χρόνια του Δαμασιακού.

asteriosstelios.blogspot.com