Βαθμολογία

Μεγαλώνει η ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου

Μεγαλώνει κι επεκτείνεται όπως φαίνεται η Ακαδημία Μελισσοχωρίου, η οποία από τη φετινή χρονιά αλλάζει σελίδα σε ό,τι αφορά στη λειτουργία και τη φιλοσοφία της καθώς τέθηκε υπό την αιγίδα του ΟΑΣΠΕ.

Τον προγραμματισμό της νέας μορφής του Αστέρα Μελισσοχωρίου «τρέχει» ο τεχνικός διευθυντής κ. Αναστάσιος Βασιλειάδης με την αρωγή του διοικητικού παράγοντα κ. Λεωνίδα Μπουρντένα.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Αστέρα, ένα ακόμα σημαντικό μέλος προστίθεται προς ενδυνάμωσης της προσπάθειας. Πρόκειται για την Ακαδημία Αγιάς – Ε. Αναστασίου. Η κίνηση αυτή φανερώνει την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κ. Μάριος Αναστασίου στη φιλοσοφία του νέου πρότζεκτ που εκπονείται στη Λάρισα.

Η δήλωση του Μάριου Αναστασίου για τη συνεργασία: «Ο Α.Ο. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΓΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2018, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ΟΑΣΠΕ και κατ' επέκταση με όλες τις συνεργαζόμενες ομάδες του Οργανισμού.

Έχοντας κοινό όραμα με τον Αστέρα Μελισσοχωρίου που αφορά στην σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου και την ανάδειξη του πλούσιου ταλέντου της επαρχίας του νομού μας, ο Σύλλογός μας κάνει ένα βήμα παραπάνω κοιτώντας στο μέλλον του ποδοσφαίρου προχωρώντας μεθοδικά και οργανωμένα σε αυτό! Με την Ακαδημία του Αστέρα θα είμαστε μαζί σε όλα όσα έχουν προγραμματιστεί και ευελπιστούμε σε μια συνεργασία που μόνο όφελος θα αποφέρει στα νεαρά ποδοσφαιρικά μας ταλέντα!»

Ποιος είναι ο Μάριος Αναστασίου

Αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στον Δωτιέα Αγιάς, από το 1987 έως το 2001 και στους Αμπελόκηπους Λάρισας τη σεζόν 2001-2002. Διετέλεσε γενικός αρχηγός στον Δωτιέα Αγιάς στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Παράλληλα ανέλαβε καθήκοντα προπονητή της Ακαδημίας με μεγαλύτερη επιτυχία 4 χρόνια μετά την προώθηση στην ανδρική ομάδα 12 παιδιών από το εφηβικό τμήμα και αφήνοντας 50 παιδιά στα τμήματα υποδομής.

Από το 2018 έως σήμερα είναι προπονητής στο νεοσύστατο σύλλογο Α.Ο. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΓΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2018 στα τμήματα Κ6, Κ10, Κ16 όπου πρωταρχικός στόχος είναι τα παιδιά να μάθουνε σωστά το ποδόσφαιρο σύμφωνα με τις καινοτόμες μεθόδους της UEFA και της ΕΠΟ, ώστε να απολαμβάνουν το παιχνίδι στο μέγιστο, καθώς επίσης και η ανάδειξη του πλούσιου ταλέντου της περιοχής, που τα τελευταία χρόνια παραμένει στάσιμο. Παράλληλα καινοτομώντας για την περιοχή στον σύλλογο αγωνίζονται 3 κορίτσια με πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA C και UEFA D.

Πληροφορίες – Εγγραφές για την Ακαδημία Αγιάς στο Τ. 6946908875 mariosan6@yahoo.com