Βαθμολογία

Ανέλυσαν το πλάνο τους στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης στο Αναψυκτήριο των Χαλκιάδων η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων με θέμα τον σχεδιασμό, το πλάνο και τους στόχους της ομάδος μετά την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Στην συνέντευξη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ομάδος κ. Ζαχόπουλος Ιωάννης, ο τιμ μάνατζερ κ. Γιώργος Τασιόπουλος, ο γενικός αρχηγός κ. Χρήστος Βαλασσόπουλος, ο προπονητής κ. Βασίλης Τσιανάκας και οι αρχηγοί κ.κ. Αχιλλέας Νασιούλας και Τάκης Αντωνιάδης.

Αρχικά ο κ. Τασιόπουλος ανέλυσε το πλάνο της ομάδος για την νέα σεζόν με νέες καινοτόμες ιδέες που θα δώσουν στον Σύλλογο μια νέα δυναμική και βάση για την Α1 ΕΠΣΛ. Τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Πρώτο και κύριο μέλημά μας είναι η σωστή λειτουργία του Συλλόγου.

Θέλουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να διαφημίσουμε το ποδόσφαιρο όπως άλλωστε γίνεται πάντα εδώ στις Χαλκιάδες. Φέτος με αφορμή τα πενήντα χρόνια ίδρυσης του Συλλόγου μας θα προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε και κάποιες εκδηλώσεις που θα ξυπνήσουν μνήμες και θα μας θυμίσουν την δυναμική και την υπόσταση του Μέγα Αλέξανδρου.

Όσο αφορά το οργανωτικό κομμάτι πέραν των καρτών διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν φέτος θα υπάρξει και μια κάρτα μέλους η οποία θα δίνει κάποια προνόμια στους κατόχους της από τους χορηγούς του Συλλόγου.

Φέτος θα λειτουργήσει και το κυλικείο του γηπέδου μετά από πολλά χρόνια. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια με σεβασμό στην ιστορία, τους φιλάθλους και τους ανθρώπους που θα είναι δίπλα μας.

Έχουμε προσεγγίσει ήδη κάποιους ανθρώπους που θα είναι αρωγοί στην προσπάθειά μας και θα μας στηρίξουν και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν και άλλες επαφές. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι έχουμε ένα γήπεδο «στολίδι», αθλητικές εγκαταστάσεις που αναμένεται να αναβαθμιστούν και θα δώσουμε και εκεί μεγάλη βαρύτητα.

Στόχος μας είναι η συνέχιση του Συλλόγου στην σωστή κατεύθυνση και όχι να είμαστε και εμείς μια «φωτοβολίδα». Ο πρόεδρος της ομάδος κ. Ζαχόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Εμείς συνεχίζουμε μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το 1971 πάντα με σεβασμό, εξέλιξη και στόχους.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουμε ήδη θέσει εξ αρχής όλο το Συμβούλιο το μπάτζετ που θα έχει ο Σύλλογος και θα το τηρήσουμε με ευλαβική προσήλωση. Στόχος είναι η δημιουργία μιας οικογένειας η οποία θα λειτουργεί με βάσεις, ισορροπία και σωστή οργάνωση. Μια παρατήρηση που έχω να προσθέσω έχει να κάνει με το γεγονός του κουρέματος στα γήπεδα.

Όλα τα σωματεία που είμαστε στα χωριά είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε άτομο που θα κουρεύει το γήπεδο και αυτό είναι ένα «βαρίδι» στα έξοδα, ενώ στις ομάδες των Φαρσάλων τα γήπεδα κουρεύονται από υπαλλήλους του Δήμου.

Αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο φυσικά έχει εδώ και πολλά χρόνια αλλά είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει για την καλύτερη λειτουργία. Όσον αφορά το κομμάτι του γηπέδου, ετοιμάζεται ήδη η αναβάθμιση του γυμναστηρίου μας για την ακόμη καλύτερη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών και ετοιμάζονται και τα νέα γραφεία που θα στεγάζονται στο γήπεδο.»

Τέλος τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδος ο κ. Βασίλης Τσιανάκας ο οποίος πρόσθεσε τα εξής: «Ευχαριστώ αρχικά το Δ.Σ. της ομάδος για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για ακόμη μια σεζόν. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές της περσινής σεζόν καθώς πετύχαμε μια σεζόν όπου σε 14 παιχνίδια ήμασταν αήττητοι με 11 νίκες και 3 ισοπαλίες πριν μας σταματήσει η πανδημία.

Όσο αφορά τον σχεδιασμό ήδη έχει ανανεώσει το 90%  του ρόστερ ενώ οι κινήσεις που θα γίνουν θα έχουν να κάνουν με ποδοσφαιριστές διψασμένους για ποδόσφαιρο και έμπειρους που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδος, πάντα όμως με την βάση του μπάτζετ και την «συνταγή» που έχει θέσει η Διοίκηση.» Αμέσως μετά την συνέντευξη τύπου ακολούθησε τραπέζι που παρέθεσε ο Σύλλογος στον πολύ όμορφο και ξεχωριστό χώρο του Αναψυκτηρίου των Χαλκιάδων.

protostypos.gr