Βαθμολογία

ΠΑΟΚ: Οι τρεις υποψήφιοι αντίπαλοί του

Το CAS απέρριψε την έφεση της Τράμπζονσπορ και ο ΠΑΟΚ είναι οριστικά ανίσχυρος στη κλήρωση που θα γίνει στι 10 Αυγούστου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τρεις πιθανοί αντίπαλοί του.

Μία μέρα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στην Αλάνια, η Τράμπζονσπορ είδε και τα άσχημα. Η έφεση που είχε καταθέσει στο CAS, ώστε ν' αρθεί η ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, απορρίφθηκε.

Αυτό απασχολούσε άμεσα τον ΠΑΟΚ, αφού πλέον οριστικοποιήθηκε ότι είναι ανίσχυρος στον β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ! Αν η Τράμπζονσπορ, που τερμάτισε δεύτερη κέρδιζε την έφεση, ο ΠΑΟΚ θα ήταν ισχυρός και θα είχε υποψήφια αντίπαλο την ομάδα της Τραπεζούντας. Τώρα, θα είναι η Μπεσίκτας, που έχει πιο πολλούς βαθμούς. Τερμάτισε τρίτη, αλλά λόγω της τιμωρίας της Τράμπζονσπορ θα είναι ισχυρή στα προκριματικά.

Η τριάδα, λοιπόν, από την οποία στις 10 Αυγούστου θα προκύψει η αντίπαλος του ΠΑΟΚ σε μονό ματς (θα διεξαχθεί 25-26 Αυγούστου) είναι οι Μπεσίκτας, Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία, η πρώην ομάδα του Σβαμπ). Εκτός κι αν η ΟΥΕΦΑ μπλοκάρει τη σύγκρουση ομάδων από την Ελλάδα και τη Τουρκία, οπότε μένουν δύο επιλογές...

onsports.gr