Βαθμολογία

Συνεχίζει ο Νίκος Φώλλας στον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Το πρώτο μέλημα του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου του Οικονόμου Τσαριτσάνης με επικεφαλής τον Δημήτρη Μιχούλη, ήταν να συζητήσει με τον προπονητή που βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων τον Μάρτιο, για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Απόλυτα ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές από το δίμηνο της περυσινής κοινής τους πορείας, έδωσαν αμέσως τα χέρια και έτσι ο Νίκος Φώλλας που καθοδήγησε τους "πράσινους" σε 8 αγώνες αφήνοντας - αναμφίβολα - θετικό δείγμα γραφής, θα αρχίσει να σχεδιάζει την νέα προσπάθεια που καλείται να καταβάλλει ο ιστορικός σύλλογος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 42χρονος τεχνικός ξεκίνησε την παρουσία του στον τσαριτσανιώτικο πάγκο με το θριαμβευτικό 4-1 επί του Διαγόρα Στεφανοβικείου, ενώ λίγο πριν επέλθει το γενικό lockdown πανηγύρισε με τους παίκτες του δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες, στην Νεάπολη επί του Ηρακλή για το Κύπελλο και στο Καρπενήσι επί της Ποταμιάς για το πρωτάθλημα, δύο αποτελέσματα που κράτησαν την ομάδα "ζωντανή" στην διεκδίκηση και των δύο στόχων που είχαν τεθεί (παραμονή στην Γ΄Εθνική και κατάκτηση Κυπέλλου της ΕΠΣ Ν. Λάρισας).