Βαθμολογία

Τι λένε οι πρώτες ενδείξεις για τη νέα σεζόν και τον σχεδιασμό των καναλιών

Ραντεβού, φήμες , συμβόλαια, αποχωρήσεις και μια σεζόν που έρχεται και προβλέπεται άκρως ανταγωνιστική. Η Ελένη αποχώρησε με τρόπο άκρως εμφατικό. Θα λείψει. Αυτό είναι σίγουρο και ας ακούγεται κλισε. Η Ηλιάνα έρχεται στην ζώνη αυτή και κάτι μου λέει ότι δε θα μπορέσει να κερδίσει κόσμο υπέρ της. Η επικοινωνία που έχει γίνει πάνω της μέχρι στιγμής δεν ιντριγκάρει και δεν πουλάει για να το πω απλά στα blogs . Λίγα έχουν ακουστεί για τον κόσμο που θα την στελεχώσει και για την δομή της εκπομπής της. Στρατηγική του καναλιού ; Της ιδίας ; Αυτό δε το γνωρίζω. Παίζουν πάντως με την φωτιά και οι προβλέψεις δεν είναι υπέρ της.

Πάμε την Ιωάννα Μαλέσκου. Άλλο ένα πρόσωπο που ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά. Έφυγε από την Κρήτη και έρχεται στον ΣΚΑΙ να κρατήσει μια ζώνη που είχε ο Γιώργος Λιάγκας και απέτυχε. Εκεί έχουμε παρασκήνιο , πρόσωπα που κάνουν δοκιμαστικά , στελέχωση που δεν έχει μείνει κρυφή και ένα κανάλι που πιστεύει και έχει πέσει επάνω της για να πάει καλά. Η πρόβλεψή μου εκεί λέει ότι θα πάει καλύτερα από τον προκάτοχό της και θα εξαρτηθεί πολύ αν θα πουλήσει το Big Brother. Μεγάλο στοίχημα για όλους αυτό.. Περιμένουμε για να την κρίνουμε την " Μενεγάκη της Κρήτης όπως την αποκαλούσαν.

Κεφάλαιο Φαίη Σκορδά : Και εκεί η σεζόν θα είναι δύσκολη. Πύρρειος νίκη σε κάποια κοινά , τραυματισμένη η Φαίη απο την κριτική που δέχτηκε αλλά νομίζω ότι κατάφερε με την θετική της πλευρά και την ομορφιά της να ξεπεράσει αυτόν τον τυφώνα. Είπε ότι θα κάνει ριζικές αλλαγές και αυτό γίνεται. Φεύγει πολύς κόσμος μπροστά και πίσω από τις κάμερες , πήρε αρχισυντάκτη και θέλει σωστή δομή εκπομπής και καλό σχόλιο στο gossip για να σταθεί επάξια στον σκληρό ανταγωνισμό του 10.00 - 13.,00. Έχει ελπίδες η Φαίη να κρατήσει την βαριά φανέλα του ΑΝΤ1 ψηλά αν η εκπομπή της ξεκινήσει με φρεσκάδα και καλή προετοιμασία.

Κεφάλαιο Ελεονώρα Μελέτη : Με κλειστά μάτια θα πω ότι μπορεί να είναι η έκπληξη της σεζόν. Θα μου πεις ρε φίλε που το ξέρεις αυτό ενώ καν δεν ξεκίνησε ; Γνωρίζω την προετοιμασία που γίνεται και τους συνεργάτες της. Ο Νίκος Μάνεσης είναι σκυλί πολέμου και εμπειρίας. Θα βοηθήσει μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Και όσο γι αυτούς που λένε ότι Νίκος και Ελεονώρα θα τα τσουγκρίσουν σε χρόνο dt ;  Δε το νομίζω γιατί θεματολογία και πρόσωπα έχουν διαχωριστεί και είναι στοίχημα και για τους δύο να δουλέψουν ,να συνεργαστούν αρμονικά και να κερδίζουν τα μεγαθήρια της ψυχαγωγίας.

Κεφάλαιο Happy Day : Νομίζω  μια σταθερή αξία της τηλεόρασης του Alpha που πραγματικά με τιμά που έχω συνεργαστεί για τρείς σεζόν. Η Σταματίνα θέλησε να κάνει αλλαγές σε άτομα που αποχώρησαν για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο. Έφερε πίσω τον Παπανώτα , κράτησε τον Φραγκολιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Μαζί με την εμπειρία της Μαίρης Παλιαλέξης δύσκολα θα χάσει την επαφή της με το κοινό όσο αφορά την τηλεθέαση. Θα πιεστεί στο 10.00 - 11.00 αλλά σίγουρα θα το παλέψει.

Κεφάλαιο Κατερίνα Καινούργιου : Και εκεί θα δούμε αλλαγές. Η Κατερίνα έκλεισε ως το πρόσωπο της σεζόν που έκανε την μεγάλη ανατροπή. Δίκαιο αυτό με μεγάλο μερίδιο επιτυχίας να ανήκει στον Θέμη Μάλλη ως ενορχηστρωτής. Όπλο της ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ξέρω ότι θα κάνει προσθήκες στο άτομο της μαγειρικής και σίγουρα 1-2 πρόσωπα στο πάνελ της. Αλλάζει το ύφος των Διλλημάτων και των τηλεφωνικών γραμμών. Στήνεται καλά παραγωγικά από τον Νίκο Κοκλώνη και έχω την αίσθηση ότι θα μπορέσει να κρατήσει γερά στον ανταγωνισμό.

Κεφάλαιο Νίκος Κοκλώνης : Αναλαμβάνει φέτος ένα μεγάλο κομμάτι της ψυχαγωγίας του OPEN. Μεγάλο στοίχημα για τον παρουσιαστή και παραγωγό του καναλιου. Το Just θα συνεχιστεί , χτίζει το Πακέτο της Βίκυς Χατζηβασιλείου που είναι νομίζω σιγουράκι στα νούμερα και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό και με το Δικαστήριο της Μόδας που θα είναι καθημερινό slot στην απογευματινή ζώνη με την Μαρία Μπακοδήμου. Ο Νίκος χτίζει εμπειρία , μεταλαμπαδεύει το επιχειρηματικό μυαλό του στην ομάδα που τον στελεχώνει και έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Το στοίχημα θέλει να το κερδίσει και θα φανεί σύντομα...

Κεφάλαιο STAR : Νομίζω θα είναι και φέτος η σταθερή αξία μιας και έχει κρατήσει όλο τον βασικό του κοσμό με μικρές αλλαγές μόνο που θα γίνουν σε ελάχιστα πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δε βρίσκω τον λόγο οι ΚΟΥ ΚΟΥ , η Ζήνα , το Shopping Star , ο Τροχός της Τύχης , το δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα και το GNTM να μην σκίσουν... Νομίζω τα είπα όλα μόνο με την σειρά που σας έβαλα το πρόγραμμα του καναλιού καθημερινά....

Κεφάλαιο Mega : Στο τέλος άφησα το Μεγάλο Κανάλι που δύσκολα πιστεύω θα μπορέσει να μπει σφήνα στον ανταγωνισμό. Μπάγια Αντωνοπούλου και Νίκος Φιλιππίδης μένουν στην πρωινή ενημέρωση και θα το παλέψουν όπως και φέτος. Η Δανάη Μπάρκα που αγαπώ πολύ δεν έχει τύχη σε έναν ανταγωνισμό που στις χειρότερες προβλέψεις θα έχει ένα 40-50% στο 10.00 -13.00 ! Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι σταθερή αξία αλλά μένει να δούμε πως θα πάει φέτος που δεν θα έχουμε βιτριόλι και τόσο ντόρο με τον κορονοιό. Και η Τατιάνα Στεφανίδου πιστεύω όπου τοποθετηθεί να πιάσει διψήφια ποσοστα. Το άλλο πρόγραμμα απλά θα περιμένουμε να δούμε τι και πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκος....
 

newspistol.gr