Βαθμολογία

Στο Αιγάλεω ο Μπαρμπαρούσης

Στο Αιγάλεω θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος επιθετικός, Γιώργος Μπαρμπαρούσης. Ο 29χρονος πρώην φορ του Διαγόρα Ρόδου (πέρσι σε 22 ματς στην Φούτμπολ Λιγκ, σκόραρε 7 γκολ) τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Αιγάλεω και άμεσα ανακοινώνεται. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Πανηλειακό, Αστέρα Αμαλιάδας και Δόξα Μανωλάδας.

Παρέμεινε και επίσημα ο Παπανικόλας

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω για την παραμονή του 27χρονου κεντρικού αμυντικού: «Η ΠΑΕ ΑΙΓΆΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Παπανικόλα».

Ανακατατάξεις στην ομάδα του Αιγάλεω

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές , Γιώργο Κατσικογιαννη , Γιώργο Τσαφταρίδη, Βαγγέλη Γκότοβο, Παναγιώτη Σπυρόπουλο, Βασίλη Ιωαννίδη, Νέτο Μαρκολίνο , Μιχάλη Καλλέργη, Πάολο Φαρινολα, Ισμαέλ Μπλάνκο, Μιχάλη Μαρη, Δημήτρη Καπο, Στάθη Συριόπουλο, Στάθη Λάμπρου, Λαμιν Ντιαλο και Παύλο Μακρυγιάννη. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους, το ήθος τους αλλά και τον επαγγελματισμό τους όλο αυτό το διάστημα, Και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία."

liganews.gr