Βαθμολογία

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ΑΕΛ»

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ορέστη Γρηγορόπουλου. Ενός νεαρού ποδοσφαιριστή από τον Κισσαμικό-Χανιά στον οποίο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Ωστόσο στα Τρίκαλα είχαν τις καλύτερες συστάσεις για τον δεξιοποδαρο μπακ-χαφ και η μεταγραφή του είχε ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Ένα χρόνο μετά ο Γρηγορόπουλος έκανε ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα καθώς η νέα σεζόν θα τον βρει στην ΑΕΛ από την οποία ανακοινώθηκε και με την οποία θα αρχίσει σήμερα προετοιμασία.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μιλάει στο goaltrikala: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην Λάρισα. Είναι ο στόχος κάθε νέου ποδοσφαιριστή να βρεθεί σε ομάδα της Superleague πόσο μάλιστα στην ΑΕΛ η οποία είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα που έχει αποκτήσει πρωτάθλημα και έχει πολυπληθή στήριξη. Θα προσπαθήσω όπως και στα Τρίκαλα να δουλέψω σκληρά και κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος”.

Για την παρουσία του στον ΑΟΤ:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαμολαδά για την επιλογή του στο πρόσωπο μου, τον κ. Αμανατίδη που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε ευκαιρίες και τον φίλαθλο κόσμο που ήταν κοντά μας όλη τη χρονιά.

Πέρασα όμορφες στιγμές στα Τρίκαλα που συνδυάστηκαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά δυστυχώς λόγο κορονοϊού δεν το γιορτάσαμε όπως θα θέλαμε.

Εύχομαι ολόψυχα στον ΑΟΤ να πρωταγωνιστεί και γιατί όχι να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία”.