Βαθμολογία

Συνεργασία με Αθλητική Ψυχολόγο η Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου…

Η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου ανακοίνωσε τη συνεργασία αθλητικής ψυχολόγου, τονίζοντας πως το κομμάτι της ψυχολογίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά στις μικρές ηλικίες. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου προχώρησε στη συνεργασία της διακεκριμένης ψυχολόγου – αθλητικής ψυχολόγου, κ. Μάγιας Χουλέβα. Η κ. Χουλέβα διαθέτει σημαντική εμπειρία στο αντικείμενο, έχοντας «βαρύ» βιογραφικό.

«Στόχος του Αστέρα Μελισσοχωρίου είναι εκτός από ικανούς αθλητές και ποδοσφαιριστές, να προσφέρει στην κοινωνία σωστούς ανθρώπους, με διαπαιδαγώγηση και ικανούς να λειτουργούν αρμονικά ως μέρος του συνόλου. Το κομμάτι της ψυχολογίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικά στις μικρές ηλικίες, κατά τις οποίες τα παιδιά διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους και η Ακαδημία του Αστέρα δίνει ιδιαίτερη έμφαση και σε αυτό», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο διοικητικός υπεύθυνος, κ. Λεωνίδας Μπουρντένας, καλωσορίζοντας στην Οικογένεια του Αστέρα Μελισσοχωρίου την Μάγια Χουλέβα.

«Στο πλαίσιο της διευρυμένης ανάπτυξης των Προγραμμάτων παραγωγικής διαδικασίας, η Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής του Αστέρα Μελισσοχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει του φιλάθλους της Λάρισας ότι στο επιστημονικό επιτελείο εντάσσεται και η αθλητική ψυχολόγος, κ. Χουλέβα η οποία θα υποστηρίζει με τις γνώσεις της τους μικρούς αθλητές του ιστορικού μας συλλόγου», ανέφερε από τη μεριά η υπεύθυνη Ανάπτυξης και Επικοινωνίας κ. Δώρα Ιωακειμίδου, πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ.

«Πυλώνας επιτυχίας η ψυχολογική στήριξη»

«Θα ήθελα να δηλώσω ότι είμαι εξαιρετικά χαρούμενη για τη συνεργασία μου με την Ακαδημία του Α.Ο. Αστέρα Μελισσοχωρίου, καθώς την θεωρώ εξόχως ωφέλιμη τόσο για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές όσο και για τους προπονητές και τους γονείς αυτών. Η παροχή ψυχολογικής στήριξης στους αθλητές έχει αναδειχθεί ένας από τους βασικότερους πυλώνες της επιτυχίας τους.

Επιπλέον, η προπονητική με τον συνδυασμό της ορθής ψυχολογικής καθοδήγησης θα αποφέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων των νέων ποδοσφαιριστών. Είμαι έτοιμη, συνεπώς από κοινού με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να διευκολύνω τους νέους ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους», δήλωσε η διακεκριμένη επιστήμονας χαιρετίζοντας τη συνεργασία.

Ποια είναι η κ. Μάγια Χουλέβα

Η κ. Χουλέβα έχει Πτυχίο Ψυχολογίας, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό στην «Ψυχολογία Φυσικής Αγωγής και Άσκησης», από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και διαθέτει Αναγνωρισμένη Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος.

-Έχει παρακολουθήσει το Ευρωπαϊκό Ερευνητικό πρόγραμμα για την ισότητα των φύλων (Gender an d Diversity Studies) στο Radboud University της Ολλανδίας. Είναι ειδικευόμενη στην εφαρμοσμένη Συμβουλευτική με συνδυασμό μεθόδων (Gestalt και γνωστική – συμπεριφορική θεραπεία)

-Μεταξύ άλλων είναι εθελόντρια στη διαδικτυακή πλατφόρμα «Μίλα μου», όπως και στον Οργανισμό “Ευρωπαϊκό Δίκτυο Φοιτητών Εράσμους- Erasmus Student Network (ESN)”, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

-Έχει πληθώρα πιστοποιητικά παρακολούθησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων όπως επίσης κι Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών

-Έχει εργαστεί σε ομάδες εκπόνησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων παροχής επαγγελματικής συμβουλευτικής ενώ έχει κάνει την Πρακτική της στο θεραπευτικό πρόγραμμα αποκατάστασης/απεξάρτησης (ΚΕΘΕΑ).

-Είναι μέλος προγράμματος δημιουργικού παιχνιδιού για παιδιά

Οι προπονήσεις στην Ακαδημία Αστέρα Μελισσοχωρίου θα αρχίσουν στις 20 Αυγούστου.

Πληροφορίες – Εγγραφές: 6974073869 & 6978573641 και στη σελίδα στο Facebook Α.Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου @AsterasMelissochoriou