Βαθμολογία

Παίκτης του Ιωνικού ο Σινγκ

Τον 22χρονο αριστερό μπακ-χαφ, Γκούρζιντερ Σινγκ ανακοίνωσε ο Ιωνικός. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Γκούρζιντερ Σινγκ (Gurjinder Singh).

Ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ, γεννημένος στην Ελλάδα στις 14 Σεπτεμβρίου 1997, με γονείς από την Ινδία, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιωνικό.

Ο Γκούρζιντερ Σινγκ, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εν συνεχεία, μετακόμισε στην Ιταλία όπου και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών της Έμπολι για έναν χρόνο, ενώ με την επιστροφή του στην Ελλάδα, είχε ένα πέρασμα από την Σπάρτη, πριν μετακομίσει στην Κρήτη για λογαριασμό του Πλατανιά. Τον Αύγουστο του 2017, υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Χανιώτες, με τους οποίους είχε συμμετοχές την τριετία που ακολούθησε τόσο στην Super League 1 όσο και στην Super League 2. Πέρυσι, δόθηκε δανεικός στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ συμμετέχοντας στην Football League.

Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Γκούρζιντερ Σινγκ είπε στο ionikosfc.gr: «Γνωρίζω καλά τι σημαίνει η Νίκαια. Εδώ έχω γεννηθεί. Γνωρίζω καλά τον μεγάλο λαό του Ιωνικού, την μεγάλη ιστορία της ομάδας. Είναι χαρά μου που ανήκω πλέον σε αυτήν την οικογένεια και τιμή που θα αγωνιστώ με την φανέλα του Ιωνικού. Οι στόχοι μου, είναι να έχουμε μια καλή αρχή, με υγεία πάνω απ’ όλα για όλους. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Γκούρζιντερ Σινγκ και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος».