Βαθμολογία

ΑΠΟ Αταλάντη: Μεταγραφές, ανανεώσεις και «πρώτη»

Δείτε τις μεταγραφές, τις ανανεώσεις και την ημερομηνία που ξεκινάει η προετοιμασία της Αταλάντης. Η σχετική ανακοίνωση: Ο Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Βησσαρίων Ντάλταρη από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης και του Άγγελου Φλέσσα από την Α.Ε.Ν. Κρίκελλο οι οποίοι συμφώνησαν και θα βρίσκονται στο ρόστερ του συλλόγου μας, στην συμμετοχή του στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Επίσης ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλτο Γιοβά ο οποίος ήταν στο περσινό ρόστερ και βοήθησε σημαντικά την ομάδα στην αξιόλογη πορεία και παραμονής της στην κατηγορία.

Τέλος στην ομάδα μας επιστρέφει ένας δικό μας νέος και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο Χρήστος Μπαρτζουλιάνος μετά τον δανεισμό του στην Δάφνη Λιβανατών και την απόκτηση εμπειριών και συμμετοχών στη Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία της Φθιώτιδας.

Οι επαφές των διοικούντων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για την απόκτηση και των υπολοίπων παιχτών που βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας. Η έναρξη της προετοιμασίας έχει ορισθεί για την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Αταλάντης.