Βαθμολογία

Τα βρόντηξε κι έφυγε ο Λουτσέσκου!

Μετά από μόλις τέσσερις μέρες στην τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Κιέβου, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου παραιτήθηκε μην αντέχοντας το κλίμα εναντίον του! Είναι καταστάσεις που στο εξωτερικό δεν συνηθίζονται. Ακόμη και στην Ελλάδα που έχουμε δει τα πάντα, δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να φεύγει ένας προπονητής πριν συμπληρώσει μια βδομάδα παρουσίας σε έναν σύλλογο! Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ήρθε να μας αποδείξει πως για τίποτα δεν πρέπει να είσαι σίγουρος. Βλέπετε ο Ρουμάνος έμπειρος τεχνικός, άντεξε στην Ντιναμό Κιέβου μόλις 96 ώρες!

Ο 75χρονος τεχνικός ανακοινώθηκε από τους πρωτευουσιάνους της Ουκρανίας πριν από τέσσερις μέρες. Αμέσως ξεκίνησε μια θύελλα αντιδράσεων, από τον απλό κόσμο της ομάδας, αλλά και επιφανείς παράγοντες-υποστηρικτές της Ντιναμό.

Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τη σύνδεση του ονόματός του με την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Την μεγάλη αντίπαλο της Ντιναμό Κιέβου. Μάλιστα με τον Ρουμάνο στον πάγκο της, η Σαχτάρ δημιούργησε μια εξαιρετική ομάδα που πήρε πολλούς τίτλους. Όλα αυτά στην 12ετή παραμονή του εκεί (απ’ το 2004 μέχρι το 2016).

Οι αντιδράσεις «έπνιξαν» τον Μιρτσέα Λουτσέσκου όπως αποδείχθηκε. Μην αντέχοντας όσα ακούγονται και την αρνητικότητα απέναντί του, παραιτήθηκε μόλις 96 ώρες μετά την πρόσληψή του!

Ο ίδιος μάλιστα δικαιολόγησε ως εξής την απόφασή του: «Είναι αδύνατο για μένα να δουλεύω σε ένα τέτοιο περιβάλλον, χωρίς την υποστήριξη των οπαδών τους οποίους το κλαμπ χρειάζεται αυτές τις στιγμές».

onsports.gr