Βαθμολογία

«Κεραυνός εν αιθρία η αποχώρηση Δερμιτζάκη»

Δηλώσεις στους 93,7 Ράδιο Πρωϊνή έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, κ. Αντώνης Κατσαμακίδης σχετικά με το «χωρισμό» της ομάδας και του Παύλου Δερμιτζάκη. Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε:

Ερ: Πείτε μας την άποψη σας για το τέλος της συνεργασίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη;

Απ: Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.  Εμείς έχουμε μάθει όταν έχει  κάποια φουρτούνα  να μην αφήνουμε το καραβάκι στην τύχη του.

Μίλησα και με τον κ. Αντωνίου, ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν του είχε πει τίποτα απολύτως για το αν θέλει να φύγει από την ομάδα.  Μάλιστα τους συνδέει και μια μεγάλη φιλία. Μαζί μεγαλώσανε. Ο Κ. Αντωνίου δεν γνώριζε τίποτα. Όχι μόνο αυτό.

Δεν βγήκαμε φωτογραφίες με τον κ. Δομουτζόγλου να πάμε στην Ιταλία, να κάνουμε προετοιμασία;

Ο σχεδιασμός με το όνομα του υπάρχει σε βιβλία. Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό.  Τα έχει η διοίκηση. Ο καθένας μας από τους τρεις  έχει ένα σχεδιασμό και μια έκθεση.   Ο νέος γυμναστής αλλά και ο  Γιώργος Αγγελίδης ήταν επιλογές του κ. Δερμιτζάκη. Δεν πήγαμε και πήραμε τον κ. Αγγελίδη από τη Δόξα Αμυγδαλεώνα;

Είχε ομάδα ο κ. Αγγελίδης. Αυτά δεν είναι ντοκουμέντα; Ποια είναι τα ντοκουμέντα;

Έπρεπε να μας πει από την αρχή ότι θέλει να φύγει. Θα ήταν κάτι το φυσιολογικό.

Δυο χρόνια δεν ήταν ευχαριστημένος; Οικονομικό θέμα δεν υπήρχε.  Ήταν πληρωμένος μέχρι τελευταία. Δεν υπάρχει θέμα με τον κ. Δερμιτζάκη απλά τα λέω αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας.

Ο ίδιος στον «Γαλαξία» δεν είπε για πενταετές σχέδιο;

Είμαστε μια οικογένεια στη διοίκηση και δεν μπορεί να μας χαλάσει κανένας. Έχει να κάνει με δυο… καραβίσιους και δεν παρατάμε το καραβάκι, είμαστε πολύ δυνατοί και αισιόδοξοι. Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει και να φύγει, εμείς όμως είμαστε ΑΟΚ.  Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Αυτός που αγαπάει τον ΑΟΚ, φαίνεται.    Ποιος μπορεί να πει για μένα ότι δεν είμαι ΑΟΚ;

Έχω κάνει 200.000 χιλιόμετρα για αυτή την ομάδα.

Έστω και κάποιες δυσκολίες να υπήρχαν έπρεπε να τις συζητήσουμε μεταξύ μας. Μάθαμε από τα ΜΜΕ της Βέροιας ότι έχει συμφωνήσει εκεί ο κ. Παύλος.  Είναι λογικό αυτό που μαθεύτηκε και ήρθε μετά να μας συναντήσει;

 

Ερ: Στη συνέντευξη τύπου στον «Γαλαξία» είχατε πει, ότι όλοι μαζί ήρθατε και όλοι μαζί θα φύγετε. 

 

Απ: Ο ίδιος τι είπε;

Μίλησε για ένα πενταετές πρόγραμμα, να πάρουμε παιδιά από την περιοχή μας. Να τα ανεβάσουμε το επίπεδο. Αυτό ήταν το σχέδιο;

Δεν υπήρχε τίποτα που να δηλώνει αυτό το πράγμα που έκανε. Απολύτως τίποτα.

Ειλικρινά σας μιλάω. Δεν το γνωρίζαμε.  Ήταν κεραυνός εν αιθρία.

Σε αυτή την προσπάθεια ένας λόγος βασικός που ασχοληθήκαμε με τον ΑΟΚ, εμείς οι τρεις ήταν ο Παύλος Δερμιτζάκης. Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με τον κ. Δερμιτζάκη.

Απλά αναφέρω τα γεγονότα. Του ζητήσαμε μερικές  μέρες να κάνει υπομονή μέχρι να βγει η απόφαση της αναδιάρθρωσης.  Έπρεπε να περιμένει λίγες  μέρες.

Η διοίκηση στήριξε τον κ. Δερμιτζάκη για να βγει ο ΑΟΚ από τη Γ` Εθνική στην FL .

Τον στήριξε. Σε κανένα άσχημο αποτέλεσμα δεν είπαμε πως και γιατί. Τον θεωρούσαμε δικό μας άνθρωπο.  Τώρα βέβαια όλα αυτά δεν έχουνε καμία σημασία. Η ομάδα θα υπάρχει, αυτός θα έχει μια άλλη καριέρα, ας είναι καλά και ας προχωρήσει στη ζωή του.

Εμείς δυνατοί και αισιόδοξοι.  Όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις και περισσότερα πράγματα».

liganews.gr