Βαθμολογία

Εργότελης: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα»!

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση των Τάιρον Κόνραντ και Τζέφερι Νέραλ. Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης, ανακοινώνει την απόκτηση του Neral Jeffrey Virgil. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Ο Jeffrey Neral γεννήθηκε στο Ρόττερνταμ Ολλανδίας στις 9/12/1997 (22 ετών) και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο 22χρονος αμυντικός τα έκανε στην ομάδα νέων της Feyenoord και από εκεί μεταπήδησε στην Excelsior Jeugd. Εν συνεχεία, ενσωματώθηκε στην Sparta Rotterdam όπου για οκτώ χρόνια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής (U17, U19, U21) υπογράφοντας μάλιστα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Το 2018 πήρε μεταγραφή στην VV SteDoCo και ένα χρόνο μετά φόρεσε την φανέλα της Helmond Sport.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί μέλος της Εθνικής Ολλανδίας U16 έχοντας καταγράψει οκτώ συμμετοχές.

O Neral μετά την πρώτη του βόλτα στο Παγκρήτιο Στάδιο το μεσημέρι της Δευτέρας προχώρησε και στις πρώτες δηλώσεις επισημαίνοντας:

”Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω για την ομάδα του Εργοτέλη. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα.”

Ο Jeffrey Neral την νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 2.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Tyrone Ryan Conraad. Ο 23χρονος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας μας υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα είναι διάρκειας δυο χρόνων.

Ο Tyrone Conraad γεννήθηκε στις 7/4/1997 (23 ετών), στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας ξεκινώντας την ποδοσφαιρική του καριέρα απ’ τους νέους της Feyenoord. Έπειτα και για τέσσερα χρόνια υπηρετούσε την Sparta Rotterdam απ’ τα τμήματα υποδομής (U17, U19, U21). Επόμενος σταθμός της καριέρας του και για τρία χρόνια ήταν η SC Cambuur-Leeuwarden. Τελευταίος σταθμος της καριέρας του η Kozakken Boys.

Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, με τον ίδιο κατά την περσινή σεζόν να σημειώνει 8 τέρματα σε 24 εμφανίσεις έχοντας επίσης 3 ασίστ.

Την νέα αγωνιστική σεζόν θα φοράει την φανέλα με το Νο 11.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Tyrone Conraad δήλωσε: ”

”Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που έρχομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Εργοτέλης. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της.