Βαθμολογία

Αναβολή στην απόφαση της ΕΠΟ για αναδιάρθρωση

Δεν θα αποφασίσει σήμερα η ΕΠΟ για το θέμα της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών ποδοσφαίρου. Παράταση στην… αγωνία για την αναδιάρθρωση δίνει η ΕΠΟ, καθώς δεν θα ληφθεί σήμερα απόφαση για το θέμα. Σε αυτό κατέληξε η Εκτελεστική Επιτροπή που συνεδριάζει αυτή την ώρα με πολλά και καυτά θέματα στην ατζέντα της.

Η Ομοσπονδία έχει από σήμερα στα χέρια της και την εισήγηση της Super League, η οποία είναι αντίθετη σε κάθε ενδεχόμενο αύξησης του αριθμού των ομάδων της και απειλεί με... μη έναρξη του πρωταθλήματος εάν ληφθεί διαφορετική απόφαση.

Η ΕΠΟ καλείται να δώσει λύσει στην… εξίσωση του χάρτη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου για τη νέα σεζόν, καθώς πρέπει να λάβει μια απόφαση για το πού θα αγωνίζονται οι 48 (!) ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Εάν παραμείνει η Super League, όπως ζητάει, με 14 ομάδες, τότε η Ομοσπονδία θα πρέπει να πάρει απόφαση για τον αγώνα μπαράζ που δεν θα διεξαχθεί, αλλά και να… χωρέσει τις υπόλοιπες 34 ομάδες σε μια ή δύο κατηγορίες.

Με τη σημερινή αναβολή της απόφασης, παρατείνεται η αγωνία, με την ΕΠΟ να καλείται να πάρει άμεσα αποφάσεις για να ξεκινήσουν όλες οι ομάδες τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν, γνωρίζοντας σε μια κατηγορία θα συμμετέχουν.

onsports.gr