Βαθμολογία

Τσιώλης: «Τις επόμενες μέρες θα κλείσουμε το ρόστερ»

Την τεχνική ηγεσία του ΝΠΣ Βόλος ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους μετά από δύο χρόνια. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη συνεργασία με τον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιώλη:

Για την επιστροφή του στους πάγκους: «Ήταν παράξενα αυτά τα δύο χρόνια αποχής, αλλά πολύ δημιουργικά. Ασχολήθηκα πολύ με το ποδόσφαιρο και στα ΤΕΦΑΑ κάναμε προπονητική υψηλού επιπέδου. Όλη αυτή η ιστορία ήταν πολύ ωφέλιμη, αλλά μου είχε λείψει η μυρωδιά του πάγκου».

Για τη συνεργασία με τον Αχιλλέα Μπέο: «Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο, είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό Βόλου. Πέρα από τα απίστευτα προβλήματα που συνάντησα στον Άρη, είχα την τύχη να εργαστώ σε συλλόγους που είχαν καλή οργάνωση και συνέπεια».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Έχουμε κάνει προεργασία και τις επόμενες μέρες θα κλείσουμε το ρόστερ για να είμαστε έτοιμοι στην προετοιμασία. Σε όσες ομάδες ήμουν τα τελευταία 10-15 χρόνια αυτό που έκανα είναι να συζητώ με τους συνεργάτες μου για τα χαρακτηριστικά των παικτών που ψάχνουμε. Κάπως έτσι είχαμε βρει τον Μπαράλες και έγινε πρώτος σκόρερ».