Βαθμολογία

Απέκτησε Τζέκο και Γκουγκούδη η ΑΣΑ

Η ΑΣΑ το μεσημέρι της Παρασκευής (24/7) ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή της ενόψει της σεζόν 2020/21. Πρόκειται για τον γνώριμο σε όλους Δήμο Τζέκο, ο οποίος είχε συμφωνήσει πριν δυο εβδομάδες με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Με την εμπειρία που διαθέτει στην κατηγορία ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στην επιθετική γραμμή των "κιτρινόμαυρων". Αναλυτικά:

"Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δήμο Τζέκο, μετά από συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ομάδας με τον πρόεδρο κ. Παπαδημητρίου. Δήμο καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης Καρδίτσας!".

Και Γκουγκούδη...

Η ΑΣΑ ανακοίνωσε την μεταγραφή - επιστροφή του έμπειρου αμυντικού, Σπύρου Γκουγκούδη. Με αυτή την προσθήκη η ομάδα αποκτά δύναμη στην αμυντική της γραμμή με ένα ποιοτικό παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία.

Η σχετική ανακοίνωση: "Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Γκουγκούδη, μετά από συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ομάδας με τον πρόεδρο κ. Παπαδημητρίου. Σπύρο καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης Καρδίτσας!"

karditsasport.gr