Βαθμολογία

Μπέος, η επιστροφή στο ποδόσφαιρο: Αναλαμβάνει επίσημα τον Βόλο!

Μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι κάνει come back στο ποδόσφαιρο, αναλαμβάνοντας τις τύχες του Βόλου! Η μεγάλη επιστροφή του Αχιλλέα Μπέου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης του Βόλου είναι γεγονός. Ο Δήμαρχος της πόλης αναλαμβάνει την ομάδα του Βόλου και πάλι και έδειξε ότι επέστρεψε για να βοηθήσει, ώστε ο Βόλος να γίνει... μεγάλος.

Στην παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Σάκη Τσιώλη, δεν δίστασε να... πετάξει τις μπηχτές του για το παρελθόν ενώ τοποθετήθηκε και πάνω στο θέμα της αναδιάρθρωσης, εκφράζοντας ξεκάθαρα τη διαφωνία του. Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος:

«Είναι η τελευταία ευκαιρία και καλώ τις άλλες δύο ομάδες τις πόλεις να σταθούν δίπλα μας. Δεν μιλάμε για αυτούς χαβαλέδες, οι οποίοι έχουν στενά μυαλά και έχουν κατάλοιπα τους παρελθόντος. Μιλάω για τους υγιείς. Το 2011 τότε με τον Ολυμπιακό Βόλου έγινε ένα θαύμα και ήταν θέμα χρόνου να έφτανε η ομάδα στο σημείο να πρωταγωνιστεί . Δυστυχώς τότε βρέθηκαν κάποιοι εγκληματίες που κατέστρεψαν κάτι πολύ όμορφο και δεν δίστασαν να με στείλουν στη φυλακή ενώ σπίλωσαν τις συνειδήσεις των συνεργατών μου. Τότε ήμασταν κοντά στο να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο.

Σήμερα ξεκινάει άλλο ένα εγχείρημα και καλώ όλους τους υγιείς παράγοντες και φιλάθλους να συσπειρωθούν. Για να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια θέλω να πιστεύω  ότι δεν μας χωρίζει τίποτα. Η ισχύς εν τη ενώσει μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του Βόλου σε μεγάλες χαρές και συγκινήσεις. Κάποιοι είναι συνδεδεμένη συναισθηματικά με τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να τα αφήσουν πίσω διότι δεν γίνεται να έχει 3 ομάδες ο Βόλος. Το θέμα είναι τι θέλει ο κόσμος; Μια ομάδα που θα είναι πρωταγωνίστρια ή θέλει να μια ομάδα να είναι περίγελος.

Η πλειοψηφία του κόσμου θέλει να κοιτάξουμε μπροστά. Από το 2014 και μετά που ανέλαβα δεν διαχωρίζω τον Βόλο από τη Νέα Ιωνία. Θεωρώ ότι στο κομμάτι του ποδοσφαίρου έχουμε πολλά που μας ενώνουν. Η παρουσία μου εδώ, μετά  την απόφαση του πρωτοδικείου έχει ημερομηνία λήξης. Κάνω έκκληση κατ΄ αρχήν στον Ολυμπιακό και στη Νίκη Βόλο. Ελάτε είτε να πάρετε την ομάδα  είτε να συμμετέχετε για κάτι καλύτερο. Κάνω έκκληση σε επιχειρηματίες. Όχι σε λαμόγια και στοιχηματίζοντες. Αν θα υπάρξει καινούργιο καθεστώς θα έχει υγεία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην απερχόμενη διοίκηση γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες. Βέβαια υπάρχουν εκκρεμότητες υπέρ της από το συνδρομητικό κανάλι και ελπίζω να διευθετηθούν.

Εγώ είμαι ανοιχτός και δεν είναι πρωταρχικός σκοπός το οικονομικό. Σκοπός είναι αυτός που θα έρθει να είναι καθαρός και να μην φοράει... κουκούλα. Η νομοθεσία είναι διάτρητη και δίνει την ευκαιρία σε σαλταδόρους να έχουν στοιχηματικούς λόγους και άλλες... βλέψεις. Προσωρινά θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα αυτή και κάνω το σταυρό μου να εμφανιστεί κάποιος που θα έρθει να κάνει τον Βόλο μεγάλο. Η είδηση είναι ότι  θα είμαι παρών στη ΓΣ της Σούπερ Λιγκ και θα δω παλιούς συνεργάτες, με τους οποίους θα έχω την ευκαιρία να πιω και καφέ μαζί τους και να πούμε»

Για την κεντρική διαχείριση: «Αυτό είναι κάτι αυτονόητο για υγιής σκεπτόμενους παράγοντες. Θα θυμίσω ότι από το 2006 μαζί με τον Πανόπουλο, τον Νικολαϊδη και τον Γκαγκατση ήμασταν από τους πρώτους που μιλούσαμε για κεντρική διαχείριση. Είμαστε αντίπαλοι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν για το κοινό μας συμφέρον»

Για την αναδιάρθρωση της ΕΠΟ: «Όχι στο Τζιμπουτί ούτε στον σύλλογο περιπτερούχων δεν σχεδιάζουν έτσι. Έχω πολλά να πω για τη θέση του Βόλου θα την μάθετε την Δευτέρα. Φυσικά την απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ. Εμείς θα πούμε τη γνώμη μας».

sdna.gr