Βαθμολογία

Γιατί δεν βγήκε στον αέρα το Καλοκαίρι #not

Τι έχει συμβεί με την εκπομπή που παρουσιάζουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Νάταλι Κάκκαβα, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου; Εκτός προγράμματος Open η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή Καλοκαίρι #not. Η εκπομπή που παρουσιάζουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Νάταλι Κάκκαβα, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν βγήκε στον αέρα του σταθμού το πρωί της Παρασκευής. Ο λόγος είναι πως η ΕΤΙΤΑ κήρυξε 4ωρη στάση εργασίας για τους τεχνικούς του OPEN, από τις 10:00 έως τις 14:00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση, μετά την αιφνιδιαστική καταγγελία συμβάσεων εργασίας 21 τεχνικών. Το ψήφισμα των τεχνικών του OPEN αναφέρει τα εξής:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ OPEN

Εμείς οι εργαζόμενοι τεχνικοί του OPEN, μετά από την χθεσινή πρώτη μας δυναμική αντίδραση στις άδικες και απαράδεκτες απολύσεις των συναδέλφων μας διαμηνύουμε:

– Σήμερα δώσαμε ένα δυνατό μήνυμα και δεν βγήκε ζωντανό πρόγραμμα στο OPEN. Όπως δυναμικά αρχίσαμε τον δίκαιο αγώνα μας, έτσι και θα τον συνεχίσουμε κλιμακώνοντας μάλιστα τις κινητοποιήσεις μας.

– Δεν δεχόμαστε καμιά απόλυση και καμία μετακίνηση προσωπικού σε άλλη εταιρεία.

-Ας καταλάβει η διοίκηση ότι δεν εκβιαζόμαστε και δε φοβόμαστε κανέναν γιατί είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για τις δουλειές μας και τις ζωές μας.

-Τις άστοχες οικονομικές ενέργειες των διοικούντων να τις πληρώσουν οι ίδιοι και όχι οι χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι του καναλιού.

-Ζητάμε την έμπρακτη συμπαράσταση στον αγώνα μας από όλα τα σωματεία και τις ομοσπονδίες των Μ.Μ.Ε.

-Ζητάμε από το σωματείο μας  να οργανώσει απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Συνάδελφοι του OPEN.

Συνάδελφοι όλων των καναλιών.

Συστρατευτείτε στον αγώνα μας. Αύριο θα είσαστε και εσείς στην ίδια θέση.

ENΩMENOI ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ