Βαθμολογία

OPEN: Ποια παρουσιάστρια υπογράφει την παραίτησή της από το κανάλι;

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί στο OPEN. Από τη μια οι τεχνικοί που είναι στα κάγκελα και χτυπούν με στάσεις εργασίας και από την άλλη οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές που εξωθούνται προς την παραίτηση. Μια από τις περιπτώσεις αυτές είναι και η Ανθή Βούλγαρη που μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο παρουσίαζαν το Ωρα Ελλάδος 05.30. Ο νέος Διευθυντής αποφάσισε να ενοποιήσει την πρωινή ζώνη και να βγάλει εκτός μια από τις δυο πρωινές εκπομπές. Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη παρά το γεγονός ότι έκαναν πολύ υψηλούς μέσους όρους κρίθηκαν ο αδύναμος κρίκος και έτσι δόθηκε η ζώνη στο δίδυμο του Ωρα Ελλάδος 07.00 Ακη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη.

Οπως σας είχε αναφέρει και το tinasmess.gr, στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο προτάθηκε να αναλάβει τη θέση του υπεύθυνου του πολιτικού ρεπορτάζ θέση που κατείχε και επί MEGA με Διευθυντή πάλι τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Ο δημοσιογράφος απεδέχθη την πρόταση τελικά, ωστόσο, δεν φαίνεται να συνέβη το ίδιο με την συμπαρουσιάστριά του Ανθή Βούλγαρη. Η μελαχρινή δημοσιογράφος που σε λίγες μέρες ντύνεται νυφούλα πήγε σήμερα το πρωί να υπογράψει την παραίτησή της. Ο νέος διευθυντής της πρότεινε να κάνει ένα μισάωρο ένθετο στην εκπομπή Ωρα Ελλάδος 07.00, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαινόταν εφικτό λόγω χρόνου και έτσι η δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι υπογράφοντας την παραίτησή της.

Ωστόσο, η περίπτωση της Ανθής Βούλγαρη δεν φαίνεται να είναι η μόνη. Φήμες θέλουν και την Νίκη Λυμπεράκη, η οποία έχει αποχωρήσει με άδεια εγκυμοσύνης, να έχει θέματα με την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου. Η μόνη διαφορά είναι ότι εκείνη δεσμεύεται με ρήτρα πολλών χιλιάδων ευρώ.

tinasmess.gr