Βαθμολογία

ΑΕΛ: Λένε για Ιοάν Φιλίπ

Στη Ρουμανία ανέφεραν πως οι «βυσσινί» εξετάζουν την περίπτωση του συμπατριώτη τους χαφ Ιοάν Φιλίπ. Η ΑΕΛ φαίνεται πως «χτίζει» όνομα στη Ρουμανία με τις χειμερινές προσθήκες των Γκαμπριέλ Τόρζε και Στελιάνο Φιλίπ, καθώς από τη συγκεκριμένη χώρα προκύπτει ένα νέο μεταγραφικό «θέμα» για τους «βυσσινί». Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, η ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Ιοάν Φιλίπ και αυτόματα ο 31χρονος ανασταλτικός χαφ μπαίνει στο «κάδρο».

Ο έμπειρος μέσος αποχώρησε πρόσφατα από την Ντιναμό Βουκουρεστίου όπου και έπαιζε την τελευταία διετία (39 συμμετοχές/1 γκολ), ενώ στο παρελθόν έχει μεταξύ άλλων αγωνιστεί στην πατρίδα του σε Βιτορούλ και Οτελούλ, με τις οποίες μάλιστα στέφθηκε πρωταθλητής το 2017 και το 2011 αντίστοιχα. Εκτός Ρουμανίας αγωνίστηκε από το 2016 μέχρι το 2018 στην Ντέμπρεστεν της Ουγγαρίας και συνολικά μετρά στην καριέρα του 316 ματς (7 ευρωπαϊκά) και 10 γκολ.

Όπως αναφέρουν σχετικά, η περίπτωσή του έπεσε στο τραπέζι της Λάρισας μέσω του εκπροσώπου των Τόρζε, Φιλίπ (σ.σ. Μιχάλης Πετκάς) και αυτόματα ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις.

gazzetta.gr