Βαθμολογία

Στύλος: «Να φτάσουμε στην πρώτη θέση!»

Η Α.Ε. Καρίτσας την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ενός ομίλου στον οποίο συμμετείχε και ο Πιερικός, που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ο Απόστολος Στύλος μετέβη στην Καρίτσα τον Ιανουάριο και το σωματείο, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ήταν μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον Θησέα Αγριάς.

Κάπου εκεί ήρθε και ο… κορονοϊός και έτσι δεν θα μάθουμε ποτέ ποια θέση θα έπαιρνε αν λάμβαναν χώρα οι αγωνιστικές που έμειναν. Ο 49χρονος τεχνικός, μίλησε στη mikriliga.com, για την έναρξη της προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα αλλά και για τους στόχους της ομάδας του οι οποίοι είναι πρωταγωνιστικοί.

«Ο τόπος μας σφύζει από ταλέντο»

Οι μεταγραφές της Καρίτσας δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς όπως ανέφερε ο κόουτς, το ρόστερ είναι ακόμα ανοικτό: «Το ρόστερ είναι ανοικτό, στοχευμένα θα επιλέξουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Χρειαζόμαστε κάποιες προσθήκες, και σίγουρα θα ενισχυθούμε και με μικρούς. Εξάλλου ο τόπος μας εδώ, σφύζει από ταλέντο!».

«Να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο»

Η Καρίτσα πέρσι διέγραψε εξαιρετική πορεία και φέτος επιθυμεί να κάνει το κάτι παραπάνω, φτάνοντας στην πρώτη θέση: «Ξεκινάει μια νέα χρονιά με όνειρα, φιλοδοξίες, θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε πρωταγωνιστές στο γήπεδο. Στόχος είναι να διεκδικήσουμε περισσότερες νίκες και αν είναι δυνατόν να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Συνεχίζουμε στο ίδιο μήκος κύματος που ήμασταν και πέρσι…».

«Οι παίκτες εμφανίστηκαν  σε καλό επίπεδο»

Όσον αφορά την απραξία λόγω κορονοϊού, ο κ. Στύλος βρήκε τους παίκτες του σε καλά επίπεδα: «Οι περισσότεροι παίκτες το τελευταίο δίμηνο είχαν ένα μεταβατικό πρόγραμμα που παρακολουθούσαν, τους είχα υπό έλεγχο και εμφανίστηκαν  σε καλό επίπεδο. Σίγουρα κάποιοι χρειάζονται προσαρμογή, ξεκινήσαμε νωρίς γιατί με βάση το περσινό πρόγραμμα θα έχουμε 32 μέρες μέχρι την έναρξη του Κυπέλλου Ελλάδος. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει φέτος…».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΥΣΑ ΖΕΡΒΟΥ