Βαθμολογία

Άλλες τρεις ανανεώσεις στον ΠΟΕ

Ποδοσφαιριστής του ΠΟΕ για ακόμα ένα χρόνο θα είναι ο μεσοεπιθετικός Ηλίας Λαζαρίδης, με την ομάδα της Ελασσόνας να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΟ Ελασσόνας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Λαζαρίδη. Του ευχόμαστε υγεία και να καταφέρουμε όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ομάδα μας μόνο σε δρόμους επιτυχιών».

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ΠΟ Ελασσόνας για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης είναι να κρατηθεί ο περσινός κορμός της ομάδας και το απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωσε δύο ακόμη ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Κώστα Γούπο, που θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του ΠΟΕ για ακόμη μία χρονιά, και τον έμπειρο αμυντικό μέσο Θέμη Αθανασούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΟ Ελασσόνας, ανακοινώνει ότι σε συνέχεια του αγωνιστικού σχεδιασμού, δυο ακόμη ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την κυανόλευκη φανέλα και την ποδοσφαιρική περίοδο 2020/2021.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Κώστα Γούπο, που θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας για ακόμη μία χρονιά, και τον έμπειρο αμυντικό μέσο Θέμη Αθανασούλη. Τους ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες στο δύσκολο, αλλά και όμορφο μονοπάτι της Γ' Εθνικής!!!».

elassona884.gr